Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
Czy można zakodować ustawienia tak aby pamiętało ostatnie np.sport? Edytowane przez cher
Opublikowano

Tak myślałem ale chciałem się upewnić.

A czy kluczyk skoro działa tak że możesz mieć w kieszeni i otworzyć samochód to czy może to działać też w drugą stronę czyli wychodzisz i sam się zamyka ? Nie musząc już go szukać po kieszeniach?

jak to działa że osoba może otworzyć samochód tylko ta która ma kluczyk w kieszeni a inna stojąca obok juz nie otworzy...jakieś fale magnetyczne przechodzą?

Opublikowano
No i jeszcze mnie nurtuje ten start stop.Skoro po zatrzymaniu sam gaśnie nie przechodząc na P to czy można go gasić też na D ?
Opublikowano
Najwidoczniej nie masz opcji dostępu komfortowego.

Sprzedam Graty po Aucie :

- Wybierak ( Joystik ) Zmiany biegów zwykły do F10-tki - cena 200zł ! ( stan idealny )

- Licznik Europejski F10 ( stan BDB ) - cena 200zł

• Główni Moderatorzy
Opublikowano
No i jeszcze mnie nurtuje ten start stop.Skoro po zatrzymaniu sam gaśnie nie przechodząc na P to czy można go gasić też na D ?

Oczywiście, obojętnie na czym zagasisz i tak sam wrzuci P.

• Główni Moderatorzy
Opublikowano
Serio :shock: kto Ci wydawał to auto ? Musisz położyć palec na takich trzech kreseczkach na gorze klamki..
Opublikowano
Sprawdziłem i mam 322 dostęp komfortowy 0zł

Nie wiem jak Ty, ale ja jak coś kupię, to rozkminiam to na czynniki pierwsze.Poszukam na klamkach "kropkowanych wypustek" - dotykach to palcem i się auto zamyka :)

Opublikowano
Serio :shock: kto Ci wydawał to auto

Pewnie broker :) - bo wtedy jest inaczej - bierzesz auto i jedziesz.

Coś za coś - albo kawka i mały rabat, albo zero kawki i duży rabat

No ale w takim aucie to i tak trzeba ze 2-3 dni się pobawić, aby obczaić "co i jak" ...

Opublikowano

Heh.dzięki bardzo!

Samochód odbierałem 10minut bo czas nas naglił.Najdłużej trwało podpisywanie papierów a auto oglądałem dopiero pod domem

Opublikowano

No to wszystko jasne

Moja rada - zacznij od komputera - przejdź sobie wszystkie funkcje

W razie pytań dzwoń na Infolinię - jak masz usługi Connected to od razu z auta. To przyspiesza zapoznanie z samochodem :)

A potem to już samodzielne testy i sprawdzanie ...

Opublikowano

Ja też odbierałem, ale w towarzystwie brokera.

I jakoś nie czułem chęci do dłuższej rozmowy

Z drugiej strony o aucie sporo wiedziałem już, więc nie miałem o czym rozmawiać :)

Ale od paru osób wiem, jak to działa w praktyce - co oczywiście nie znaczy, że zawsze. I wiem, że jakbym męczył, to odpowiadaliby mi - no ale nie lubie strzępić języka. A dodatkowo nie lubię, jak ktoś "koło mnie skacze" :)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Pytanie o oświetlenie wewnętrzne:

Nie mam tak mocnego podświetlenia dolnego paska i nie mam podświetlonych głośników jak tu ,na niebiesko.Czy to opcja dodatkowa?

Opublikowano

21:00

Widać dokładnie całe podświetlenie którego w tak obfitym oświetleniu dolnego paska i głośników nie mam

Opublikowano
21:00

Widać dokładnie całe podświetlenie którego w tak obfitym oświetleniu dolnego paska i głośników nie mam

Oświetlenie głośników, tylko przy BowersWilkins

Jeśli chcesz aby ambient świecił jaśniej, to wejdź w ustawienia i podkręć na MAX. Nie sugeruj się jakimś filmem, bo kamera może rozjaśniać i sprawiać wrażenie, że świeci mocniej, u mnie jest podobnie jak na filmie, odczucia zależą też od konkretnego koloru.

Pzdr

Sprzedam Graty po Aucie :

- Wybierak ( Joystik ) Zmiany biegów zwykły do F10-tki - cena 200zł ! ( stan idealny )

- Licznik Europejski F10 ( stan BDB ) - cena 200zł