Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
( ciach ) jeśli ktoś zna prosty sposób prosze o rade

Ja znam, nie zakładaj nowego bezpiecznika, nie będziesz miał problemu że Ci się przepala :mrgreen: to jest PROSTY SPOSÓB :wink:

Sorry ale mnie sprowokowałeś swoją odpowiedzią.

Mogłeś napisać w pierwszym poście że z ropiski wychodzi że to " auxiliary fan " ( pomocniczy wentylator ) ale nie wiem gdzie on się znajduje.

Nikt z nas nie jest jasnowidzem żeby wiedzieć jaką posiadasz wiedzę w danym momencie na temat tego problemu.

Zadałeś bardzo ogólne pytanie to i dostałeś ogólną odpowiedź, nikt Ci ze wszystkimi możliwymi uszkodzeniami książki pisał nie będzie.

Nawet nie napisałeś czy masz w końcu ten wentylator elektryczny przed chłodnicą czy nie :?:

Opublikowano
ok. w temacie jestem od roku ale teraz zaczynam sam napraiac a obecnie szukam katalogu czesci w necie ,dzieki za zainteresowanie tematem .mam parę linków z forum spróbuje :reading2:
Opublikowano

Ale jesteś tajemniczy :roll: sprawdziłeś ten wentylator :?: może jest zatarty albo stawia zbyt duży opór i dlatego pobór prądu przekracza dopuszczalny poziom.Multimetr do ręki i do roboty ;)

W jakich okolicznościach pali Ci ten bezpiecznik :?: zaraz po włożeniu go do gniazda :?: czy w innym momencie :?:

Jak możemy Ci skutecznie pomóc jak nie udzielasz żadnych informacji ani co masz w aucie ( w sensie wyposażenia - klima ) ani co już sprawdziłeś czy też jak napisałem wyżej w jakich okolicznościach pali sie bezpiecznik....

Opublikowano
pali przy włorzeniu a do tego nie ma klaksona pozatym reszta działa jak narazie bo dotychczas wystarczył deszcz lub myjka i zegary stawały pokazywał tylko predkościomierz no i wyświetlacz na zegarach gasł. a co do wentylatora to zajme się nim pod wieczur .