Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Wygląda na zdjęciach dobrze, szukam również takiej małej aby nie szpeciła wnętrza :cool2:
Lewy pas to nie kółko różańcowe.
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano
hej rozważąm zakup m550d z przebiegiem 112 tys km. Czy w swojej Bmw doświadczyłeś jakichkolwiek problemów technicznych? Czy taki przebieg dla auta z triturbo jest do przełknięcia? pzdr
Opublikowano

Problemów żadnych nie uświadczyłem, może poza rozwaleniem 2 runflatów 20". Ale były już na wykończeniu, teraz zmieniłem na normalne opony i wszystko ok.

Jakby co to moja M550d jest na sprzedaż (tzn. odstąpienie leasingu), chcę wrócić do X3 lub X4 m40i :twisted:

• 1 miesiąc temu...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Sądząc po wcześniejszych postach, wysokość zawieszenia, jeżeli mogę się wypowiedzieć zamiast kolegi (wcześniej też miał X3 ).
Benzyna zamiast krwi...
  • 2 tygodnie później...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Ot, nasze wspaniałe pewnie drogi... :mad2: Ja kiedyś jeździłem tylko BMW coupe, ale jak wybudowałem dom na górce (bo ładne tereny i widoki) i pojawiły się dzieci, kupiłem pierwszego suva, prawie nową X3 E83. Fajnie ją doposażyłem w dodatki AC Schnitzer i zwracała na siebie uwagę :wink: . Po pięciu latach bezawaryjnej jazdy, dwójka synów podrosła, brak wózków itp., wymieniłem X3 na F30 w xdrive (mieszkam na Podbeskidziu i na górce, stąd xdrive ), bo przecież wcześniej fajnie mi się jeździło niskimi BMW . Dołożyłem dokładnie wszystko, co było możliwe z pakietu M performance.... i po 9 miesiącach sprzedałem ( na szczęście z minimalną stratą) i kupiłem w BMW Sikora X3 F25 LCI, bo jednak doceniłem zalety tych samochodów na naszych drogach do codziennego użytku. I kolejny raz zabawa w tuningowanie i doposażanie w dodatki M performance i AC Schnitzer :mrgreen: ( docelowo jednak i tak ma być X4). Dlatego doskonale Cię rozumiem :cool2:
Benzyna zamiast krwi...
  • 2 miesiące temu...