Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam :) mam takie pytanko podniosłem cały przód aby wymienić wahacze,klocki kręciłem zwrotnicą w lewo i prawo aby mieć czasami dojście lepsze do śrub w pewnym momencie wywaliło mi płyn do wspomy zbiorniczkiem a po kolejnym zakręcenie już zaczęło lecieć spod osłony drążka kierowniczego od strony kierowcy :/ (od pasażera sucho) dodam ze z maglownicą problemów nie było, płyn wymieniany czy w ten sposób załatwiłem przekładnie kierowniczą ?
Opublikowano
miałem podobny problem poszło uszczelnienie w maglownicy do tego jeszcze zębatka listwa taką co jest w środku była cała wymieniana a czemu zaczeło cieknać nie mam pojecia a nigdy nie ciegło regeneracja 650zł :) z wysyłką
Opublikowano

Nie powinno się kręcić kierą bez odpalonego silnika bo nie działa pompa

Płyn wraca do zbiorniczka ale pompa nie tloczy go w magiel i robi się ciśnienie w zbiorniczku i wywala plyn

Jak leci ci spod osłony to wywaliło ci tez najprawdopodobniej uszczelnienie w maglu

Sprawdź czy też będzie się lało jak odpalisz jak tak to magiel do regeneracji