Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WItam wszystkich

chce sobie zgrać mp3 z pendriva podłaczonego do portu usb w schowku, niestety system w aucie w ogóle tego nie widzi.Jest to jedyny port usb ,bo w podłokietniku mam AUX

Czytalem wiele postów i juz sam nie wiem o co kaman,jednym dziala innym nie działa.

czy pendraive ma za duzą pojemnosć (32GB)???, czy port usb w schowku jest tylko do obsługi typu zgrywanie navi itp?

format usb mam Fat 32,czyli powinno być ok

podajcie mi choc sposób jak to zgrać albo jakieś wytyczne

Pozdrawiam i dzięki za ewentulną pomoc

Opublikowano

Ale wiesz o tym, że możesz jedynie importować muzykę z pendrive w schowku pasażera i nie zobaczysz go w systemie jako źródło do odtwarzania muzyki?

Wysłane z mojego VTR-L29 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Zakładam, że to auto z opisu i źe masz CIC.

Nie siedzę teraz w aucie, więc może być ciut nieprecyzyjnie.

Jak wejdziesz w "kolekcję muzyki", czyli w miejsce, gdzie masz muzykę, która jest na dysku wewn. samochodu, to przesuń gałkę iDrive w prawo. Pojawi Ci się menu, gdzie jest m.in. opcja importu z USB. Muzykę zobaczysz w kolekcji muzyki po zaimportowaniu, w folderze o nazwie takiej jak Twój pendrive.

Gdyby Ci nie dzialało, to sprawdź też mapę partycji Pendriva, czy nie ma więcej niż jednej partycji. Ja używam pendrive 32GB FAT i działa bez problemu, więc Twój też powinien.

Opublikowano
dzięki bardzo cos jutro podzialam faktycznie moge miec dwie partycje na pendrave,dam znac jutro i dzięki za pomoc
Opublikowano

Dzieki za pomoc zrobiłem jak mówiłes zgrało się bez problemu :D ,miałem ekran podzielony na dwa i jak dawałem kursorem w prawo to przeskakiwało na druga połowę ekranu( u mnie miałem mapę) i nie widziałem opcji importuj z usb, dałem na pełny ekran i wszystko poszło ok.

Pozdrawiam

• 1 miesiąc temu...
  • 2 lata później...
Opublikowano
jakie pliki audio to czyta? Czy video w formacie mp4 H264 AAC będzie działać. Sprawdzę w tym formacie tylko gra muzyka nie odpala video proszę o pomoc jak odpalić klip video
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
jakie pliki audio to czyta? Czy video w formacie mp4 H264 AAC będzie działać. Sprawdzę w tym formacie tylko gra muzyka nie odpala video proszę o pomoc jak odpalić klip video

NBT jak zakodujesz czyta pliki mp4.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
jakie pliki audio to czyta? mam na myśli FLAC

NBT czyta FLAC - nawet 5.1,

CIC niestety nie