Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 179
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Ładowanie zależy od wielu czynników...

Dodatkowo zabezpieczenia żeby nic innego metalowego w pobliżu się nie zagrzało...

Send with handy.

Opublikowano

No i po raz kolejny okazało się, że w BMW przepływ informacji jest do bani.

Zadzwoniłem na infolinię i ... Włączono mi usługę, do jutra ma się pojawić w aplikacji.

Najlepsze jest jednak to, że ... jest ona od miesiąca... A ludzie w salonach plus niektórzy na infolinii o tym nie wiedzą...

Opublikowano

Minął dzień i usługa nie pojawiła się. W iDrive też jej nie ma.

Telefon do BOKu i ... okazało się, że system przy włączaniu usługi "się zwiesił" i trzeba ją aktywować ręcznie - a to oznacza konieczność kolejkowania w centrali firmy - koło wtorku powinno to zostać wykonane.

Ciekawostką jest na pewno to, że usługa sama się nie pojawia - trzeba do BOKu zadzwonić i oni ją włączą.

Następnie trzeba aktywować ją, zaznaczając w menu dotyczącym prywatności (zaznaczyć "ptaszkiem") - dopiero wtedy pojawi się w aplikacji.

Opublikowano

Sprawdź sobie po 24 godzinach, czy masz opcję w aucie zaznaczoną.

Jak nie będziesz miał, dzwoń do BOKu - bo to będzie znaczyło, że się system zwiesił i pomoc Monachium będzie wymagana :)

Opublikowano
na tą chwilę nie mam jeszcze nic... Gdzie to mam w samochodzie zaznaczyć ?? w prywatności powinna się ta usługa pojawić aby ją zaznaczyć ?
Opublikowano

Powodzenia.

Do mnie mają zadzwonić koło wtorku, aby sprawdzić, czy "podnieśli system" - zatem jak będzie to, co u mnie, to w czwartek powinieneś mieć tę usługę :)

Opublikowano

Mój Pojazd --> Ustawienia Idrive --> Ochrona danych.

Polecam też zaktualizować usługi ConnectedDrive, chociaż u mnie to nie pomogło, niby ma się pojawić Remote3D w ciągu 24h.

@Smiśniakiewicz działa u Cb?

Pzdr

Sprzedam Graty po Aucie :

- Wybierak ( Joystik ) Zmiany biegów zwykły do F10-tki - cena 200zł ! ( stan idealny )

- Licznik Europejski F10 ( stan BDB ) - cena 200zł

Opublikowano

U mnie w menu Sklepu Connected Drive pojawiło się kilka dni temu. Niestety w aplikacji nie ma śladu. Zgłoszone na infolinię ale nie potrafią rozwiązać problemua3305e559b04a719c8f67881f012d9e1.jpg

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano
Mój Pojazd --> Ustawienia Idrive --> Ochrona danych.

Polecam też zaktualizować usługi ConnectedDrive, chociaż u mnie to nie pomogło, niby ma się pojawić Remote3D w ciągu 24h.

@Smiśniakiewicz działa u Cb?

Pzdr

Dalej nie ma - Monachium nie przetworzyło "reklamacji", zadzwoniłem dzisiaj i ponagliłem ich - jaja jakieś, przez tydzień czasu nie mogą tego zrobić :)

Opublikowano
U mnie w menu Sklepu Connected Drive pojawiło się kilka dni temu. Niestety w aplikacji nie ma śladu. Zgłoszone na infolinię ale nie potrafią rozwiązać problemua3305e559b04a719c8f67881f012d9e1.jpg

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Wprost mówią, że to nowa usługa i że trzeba "uzbroić się w cierpliwość"

Ech, tak tu niektórzy narzekają na Skodę a BMW nie potrafi przez rok uruchomić czegoś, co ma w ofercie.

Wstyd i tyle

Opublikowano

U mnie odpisali tak -

"SŁUŻĘ POMOCĄ.

Szanowny Panie Tomaszu,

przekazałem Pana zgłoszenie do działu technicznego.

W momencie otrzymania jakichkolwiek informacji w tej sprawie, niezwłocznie się z Panem skontaktuję.

Usługa Remote 3D View jest dopiero wdrażana na rynku polskim, co może powodować opóźnienie w jej uruchomieniu w Pana pojeździe.

W razie jakichkolwiek pytań proszę o kontakt.

Z poważaniem,

Adrian Choromański"

Opublikowano

Ostatnio przycisnąłem osobę z BOKu i ... jest duży problem z wdrażaniem tej usługi.

Coś przerosło BMW i na razie nie mogą sobie z tym poradzić

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
I co, ruszyło się coś??

Sprzedam:

- Przednia nakładka M Performance carbon - BMW G30

- Nakładki lusterek M Performance carbon - BMW G30

Info priv.