Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Czy mając standardowe fotele bez żadnej elektryki można wstawić w ich miejsce m pakietowe , które mają elektrycznie regulowaną szerokość oparcia i ewentualnie pompowane podparcie lędźwiowe ? Jak jest z instalacją ? Czy muszę szukać gołych , tzn regulowanych tylko mechanicznie ? Samochód jest z 2007 roku .
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Czy mając standardowe fotele bez żadnej elektryki można wstawić w ich miejsce m pakietowe , które mają elektrycznie regulowaną szerokość oparcia i ewentualnie pompowane podparcie lędźwiowe ? Jak jest z instalacją ? Czy muszę szukać gołych , tzn regulowanych tylko mechanicznie ? Samochód jest z 2007 roku .

Można, czemu by nie?

Instalacje należy dołożyć.

Czysto teoretycznie, może w 'pół druciarsko', ale jeśli bez pamięci, wystarczy tylko + i -.

Opublikowano

Czyli wtyczka od poduszki to osobna sprawa , a do jakiejkolwiek elektrycznej funkcji trzeba mieć instalację z drugą wtyczką w podłodze jak rozumiem...

A czy wychodziły fotele sportowe bez żadnego sterowania elektrycznego czymkolwiek , całkowicie manualne ? Takie byłyby najlepsze dla mnie , bo zależy mi głownie na regulacji kołyskowej ( a ta jest manualna ) oraz na dłuższym siedzisku. Czy jest tak , że jak chcę sportowe, to zawsze oznacza dokładanie instalacji, bo te sportowe mają w standardzie np to pompowanie boków? Ma ktoś może wiedzę ?

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Czyli jak ktoś zadaje takie pytanie to znaczy że ma wiedzy jak to dalej zrobić, a samo wytłumaczenie może być ciężkie.

Bez urazy. Ale dużo ludzi boi się elektroniki.

Całkowicie manualnych nie było o czym wyżej pisano. Właściwie temat chyba jest wyczerpany?

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

No prawie tak.

Pociągnięcie plusa i minusa to nie jest kung fu

Ewentualnie zrób to z kimś kto już robił podobne rzeczy ...

;-)

W Bydgoszczy mogę pomóc.

Pytanie jak chcesz mieć to zrobione.

Fabryka czy podruciarsku pod zapalniczkę np.

Działać będzie tak samo i tak i tak nie będzie się nic złego dziać