Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Chcę kupic Logic7 i dołożyć do swojej E63. Kablologia, ciągnięcie tego itp mnie nie przeraża, włożę to zrobię tutorial dla innych krok po kroku. Interesuje mnie jedna następująca sprawa- czy Logic7 z przedlifta będzie pasował do poliftowego auta z CIC? L7 trzeba będzie pewnie dokodować, jeszcze nie bardzo wiem jak przez to przejdę ale mam nadzieję, że dam radę. Przy kupnie na co zwrócić uwagę? Wiem, że padały wzmacniacze i warto dołożyć im dodatkowy wentylator, coś jeszcze?
Opublikowano
Ciekawy eksperyment ale te kabelki, światłowody itp... Masa pracy. U mnie w kabrio i tak mało co słychać tę całą "scenę dźwiękową". No i nie gra bardzo głośno :D
Opublikowano
Wiem ze duzo pracy:) Ale w E36 ktore jest zabawka dolozylem juz wszystko co było w epoce- w tym Harmana, PDC, Check control i inne rzeczy w ktorych było dużo kabelków. Do zrobienia. Do E63 stylingów 167 kupić nie mogę a L7 się trafiło z całą wiązką to się pobawię...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witaj!

Pre-Lci Logic 7 współpracuje zarówno z jednostkami CCC jak i CIC. Jedynie wzmacniacz z e65 nie będzie gadał.

Pozdrawiam. Emil.

Diagnostyka. Naprawy elektroniki i elektryki. Nawigacje, mapy, język polski. Doposażenia. Specjalizacja seria E.