Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
jesli masz 314 i przepływka jest padnieta musisz miec 527 bosh orgniał kosztuje ona kolo 600zł ale spokoj masz bo bosch miał wadliwy produkt i kazde auto do 2001 bodjaże roku musi wgrac nowy soft nowe oprogarmowanie koles w Opolu z tym robi 200zł wezmie i masz spokoj auto odzyska moc a masz pewność ze to przepływka ? wybija bład po wymienie jest dalej muł auto na 3/4 biegu?
Opublikowano

Na 3 biegu zamyka ekonomizer na 4 juz nie i na 5 to samo , a 1 i 2bieg to idzie auto ladnie dopiero od 3biegu zaczyna brakowac mu mocy i to taki dość spory spadek mocy jest. Tak od ponad 2400 obrotow i na ekonomizerze pokazuje oczywiscie na 4 biegu jak dodam haz ze dojdzie do 15l okolo i spada troche później zwiększa sie obroty i podnosi sie znow do 15,16l

A wracajac do pytania z poprzedniego postu nie wiesz moze jakie numeryaja wkładki tych przepływomierzy?

Opublikowano
Pojedz do mechanicznego sklepu i powiedz ze potrzbuje wkłade z bosch o numerach 527 do modelu a tego i tego to on ci znajdzie. raczej soft nowy tez cie czeka jak to w bmw mam to samo auto identiko i musialem to robic niestety
Opublikowano
A pytanie takie czy adaptację moge przeprowadzić dis em bo znalazłem instrukcję i ponoc bez problemu sie da wie ktos cos na ten temat ?
Opublikowano
Mi koleś wgrywał całkiem nowy program Adapatcji nie da sie zrobic w tak satrym aucie mi gadali jedni goście , Aktualniejszy soft musisz wkrać nie adaptacje z tego co mi tlumaczyl gosciu na necie nawet znajdziesz strone gdzie pisza nr przepływki i softu