Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam che sam wymienić świece ktoś poradzi coś dobrego i godnego zaufania (BOSCH ,NGK,BERU) a tak przy okazji jakim Mometem trzeba dokręcić świece dodam ze bunia 320 bezyna 150KM 2007 silniczek N46
Opublikowano
Kolego ten moment nie za duży na świece ? myślałem ze tak koło 25NM a jakom markę świec proponujesz która jest najlepsza myślałem o beru lub bosche
Opublikowano

Dla oryginału robi Bosch. Niemniej Beru to bardzo wysoka półka i jak w zamiennikach będzie Beru, NGK to śmiało brać. Co najlepsze to że żaden klucz nie pasuje na świece, musi być super cienkościenny.

PS. Te co są opisane jako do Renault nie pasują bo mają za grubą ściankę choć też są 14mm.

Ja kupiłem taki i sprawuje się świetnie w motorach benzynowych BMW: http://www.ebay.pl/itm/Spark-Plug-Socket-Thin-Wall-3-8-Drive-12-PT-Point-14mm-For-BMW-E90-E92-3-Series-/131994774566?hash=item1ebb806c26:g:RU4AAOSw-kdX0otC

Taniej nie znajdziesz :mrgreen: szukałem...

• 3 miesiące temu...
Opublikowano
Dla oryginału robi Bosch. Niemniej Beru to bardzo wysoka półka i jak w zamiennikach będzie Beru, NGK to śmiało brać. Co najlepsze to że żaden klucz nie pasuje na świece, musi być super cienkościenny.

PS. Te co są opisane jako do Renault nie pasują bo mają za grubą ściankę choć też są 14mm.

Ja kupiłem taki i sprawuje się świetnie w motorach benzynowych BMW: http://www.ebay.pl/itm/Spark-Plug-Socket-Thin-Wall-3-8-Drive-12-PT-Point-14mm-For-BMW-E90-E92-3-Series-/131994774566?hash=item1ebb806c26:g:RU4AAOSw-kdX0otC

Taniej nie znajdziesz :mrgreen: szukałem...

czyli rozumiem ze do e90 320i 170KM świece które opisujesz będą pasowały tak ??

(rano jak odpalam auto to kręci normalnie i nie chce odpalić dopiero po chwili zaskoczy , mechanior powiedział ze to wilgoć bo pogoda taka a nie inna i trzeba świece wymienić licznik to 142tyś )