Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
56 tys km a kierownica się swieci :mrgreen: naszczescie na swiecie nie brakuje bajkopisarzy ktorzy ubarwiają nam rzeczywistość :8)
Opublikowano

xenony??? chyba jakies kombinowano-przerabiane :)

bo cos nie widze spryskiwaczy

ale mimo wszystko srodek wyglada ladnie, w sumie chyba atrakcyjna oferta

http://img489.imageshack.us/img489/2486/zz1dk5.gif
Opublikowano

Prawdopodobnie zapomnieli dopisać 2 lub 3 na samym początku. Tak wyszło 56.000km, zamiast 356.000km. To tak samo jak z ofertami sprzedaży 330d za 6000Eur, zamiast 26.000Eur. 15km dziennie :!:

- Kto bardzo chce, ten uwierzy. Kto jeździ po ziemi, ten padnie ze śmiechu.

Opublikowano (edytowane)

no w 5 tys rocznie ciezko uwierzyc :)

ja jezdzac naprawde malo, nie dojezdzam nawet do pracy bo pracuje w domu, mieszkam w samym centrum miasta, nie jezdze tez bez celu

robie jakies 9 tys rocznie

Edytowane przez Marcin978
http://img489.imageshack.us/img489/2486/zz1dk5.gif
Opublikowano

A moj sasiad ma merka 190 z 91 roku z przebiegiem 42 tys km :norty: :norty: :norty: :norty: Ostatnio nawet go spotkalem i powiedzial, ze w sumie to by sie przejechal np do corki ale od 2,5 roku nie ma oc :jawdrop:

Merek stoi w garazu nakryty przescieradlem - mniej wiecej 2-3 razy do roku jest wystawiany i wietrzony na dworze - szczerze- mysle ze to najlepsza 190 w polsce i jedna z najlepszych w Europie - aha- do tego jeszcze auto jest bezwypadkowe a sasiad jest 1 wlascicielem od nowosci -kupil ja w samonie w niemczech :duh:

Opublikowano
no w 5 tys rocznie ciezko uwierzyc :)

ja jezdzac naprawde malo, nie dojezdzam nawet do pracy bo pracuje w domu, mieszkam w samym centrum miasta, nie jezdze tez bez celu

robie jakies 9 tys rocznie

Widzę że robisz podobny przebieg do mojego . Ja też pracuję w domu i robię okolo 10tyś rocznie :lol:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.