Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich grupowiczow jestem tu od nie dawna i zwracam sie do was o pomoc..

Kupilem ostatnio e46 compact i mam problem z szybami gdy otwieram auto z centralnego otwieraja mi sie szyby slyszalem ze moge je ustawic sam na pilocie :!: :!: Mozecie i wzkacac pare wzkazowek :?: :?:

Opublikowano

Inpa taki program I ktos kto ma pojęcie o kodowaniu.

Domyślnie szyby otwierają się same dopiero jak przytrzyma się guzik otwierania. Jak po jednym nacisnieciu się otwierają to ktoś chyba tak zakodował, można osobno ustawić szyby nawet pod różne kluczyki. Sporo opcji jest.

szukam
Opublikowano
Dzieki kolego za informacje :cool2: A moge to jakos wylaczyc sam? Badz zakodowac je od nowa zeby sie nie otwieraly jak otwieram auto??
Opublikowano
Witam wszystkich grupowiczow jestem tu od nie dawna i zwracam sie do was o pomoc..

Kupilem ostatnio e46 compact i mam problem z szybami gdy otwieram auto z centralnego otwieraja mi sie szyby slyszalem ze moge je ustawic sam na pilocie :!: :!: Mozecie i wzkacac pare wzkazowek :?: :?:

Musisz mieć dołożony jakiś moduł do sterowania szybami albo nie ori autoalarm.

W Twoim autku można otworzyć/zamknąć szyby tylko jak trzymasz przycisk na piloci.

Nigdy się nie spotkałem z innym rozwiązaniem fabrycznym.