Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam koledzy.Mam problem bo zgubiłem kluczyk od auta albo zatrzaasnalem w bagazniku.Nie wiem czy jeżeli kluczyk byłby w bagażniku czy system keyless go by zadziałał. BMW E92. Proszę o pomoc
Opublikowano
Jeżeli kluczyk byłby w bagażniku to by się nie zamknął takie zabezpieczenie własnie na takie wypadki.
Opublikowano
U mnie samochód zamknięty na klucz. Otworzyłem bagażnik resztą zamknięta. Wrzuciłem bluzę z kluczykiem i trzasnąłem klapą. Jak klapa leciała w dół już wiedziałem, że popełniłem błąd. Klapą się zatrzasnęła. Stek brzydkich słów szybko w głowie mi przeleciał, ale nie zdążyłem mocno poprzeklinać a klapa się otworzyła. Więc tam go na 100% nie zatrzasnąłeś.
Opublikowano
Dzieki Panowie za odpowiedz, a orietujecie sie co teraz zroboc jak nie znajde kluczyka.Myslicie ze u dealera sa w stanie kluczyk zaprogramowac od nowa?? Mam tylko jeden kluczyk tzn mialem :-)
Opublikowano
Kosztuje ok 9 stow nowy kluczyk tylko trzeba troche czekac. Musisz pokazac dowod rej u dealera ze samochod jest na ciebie.
to nieprawda, że ten bigos zaszkodził
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano
U mnie samochód zamknięty na klucz. Otworzyłem bagażnik resztą zamknięta. Wrzuciłem bluzę z kluczykiem i trzasnąłem klapą. Jak klapa leciała w dół już wiedziałem, że popełniłem błąd. Klapą się zatrzasnęła. Stek brzydkich słów szybko w głowie mi przeleciał, ale nie zdążyłem mocno poprzeklinać a klapa się otworzyła. Więc tam go na 100% nie zatrzasnąłeś.

Miałem tak samo, kluczyk zatrzaśnięty w bagażniku. Nie dało rady go otworzyć, musiałem iść do domu po zapasowy klucz. Tak jak napisał stelvio nie powinien się zamknąć, a jednak się zamknął. Nie wiem od czego to zależy. Może jak samochód jest już w trybie uśpienia to wtedy blokada nie działa