Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Sam mam obecnie dwójkę małych dzieciaków i kupuję trójeczkę touring. Zdaje się, że jest ona dosyć rzadko polecana i kupowana. A szkoda, bo bagażnik jest całkiem spory (ok. 500 litrów) i do tego bardziej ustawny niż w sedanie. Co do miejsca z tyłu uważam, że wcale nie jest tak źle. Miejsca jest troszkę więcej niż w moim obecnym aucie (Mercedes C klasa W204), w którym spokojnie się podróżuje na długich trasach w 4 dorosłe osoby. A dzieci jednak zajmują troszkę mniej miejsca. No i nie ma tego opadającego dachu, co również jest bardzo ważne.

U mnie podobnie, mam dwójkę maluchów i moja f31 sprawdza się bardzo dobrze. F34 odrzuciłem bo mi osobiście się nie podoba i nie jeździ tak dobrze jak f30/31.

Sprzedam koła zimowe do E84 WZ-318 7,5X17 ET-34 5X120, Opony Pirelli Sottozero 2 225/50/17
  • 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Wybór dokonany, F34 stoi w garażu :D Póki co wszyscy zadowoleni. Zamykamy temat.

Dziękuję za pomoc i życzę Wszystkim wesołych Świąt.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Wybór dokonany, F34 stoi w garażu :D Póki co wszyscy zadowoleni. Zamykamy temat.

Dziękuję za pomoc i życzę Wszystkim wesołych Świąt.

Gratulacje. Wesołych Świąt!

Benzyna zamiast krwi...