Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam. Panowie mam problem w swoim X5 e53 2004r(lift) z centralnym zamkiem. Sprawdzałem kluczyki i wszystkie działają i wysyłają sygnał niestety zamki w aucie nie reagują. Przeczytałem na forum że jest takie coś jak wzmacniacz Diversity ale nigdzie nie pisze czy jest takie coś w moim aucie. Może ktoś wie gdzie taki wzmacniacz się znajduje w moim x5 lub miał podobny problem. Z góry dziękuję za każdą pomoc i pozdrawiam wszystkich forumowiczów.
Opublikowano

Jezeli mnie pamięć nie myli jest on pod spoilerkiem nad tylną szybą, ale poszukaj w necie dla ew potwierdzenia.

Jezeli mam racje to mogły sie pourywać przewody bądź wilgoć w niego zagościła i spaliła :/

Opublikowano
Spoiler trzeba demontować czy jest jakieś inne dojście ? Da się tą część jakoś zreanimować czy trzeba szukać nowej ?
Opublikowano
Witam wsztstkich. Podepne sie pod temat tez mam problem z central zamkiem z pilota. Po mrozach przestał dzialac. Bezpieczniki pilot tez oki. kluczem centralny dziala w czym moze byc przyczyna.
Opublikowano
Kolego a centralka ci sie nie rozkodowala???moze trzeba kluczyk zakodowac w niej od nowa???
BMW X5 E53 4,4i V8(286KM)
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
dojście do tego modulu masz chyba od srodka jak zdejmiesz obudowę dookoła szyby :) przynajmniej jak to sciagalem to był jakiś modul przy spoilerze
Opublikowano
a sprawdziłbym jeszcze wiazke miedzy buda a klapa bo pewnie tam ida przewody do modulu a lubia się przecierać ;)