Skocz do zawartości

Jest AIR BAG a gdzie jest kontrolka od niego?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Mam e30 1.6 m40 1993 rok touring z jednym AIR BAGiem (kierowcy) ale nie wiem gdzie jest kontrolka od niego i jak powinna wyglądac? :shock:

Prosiak.

Opublikowano
mi sie wydajeze kontrolka jest w wyswietlaczu od check controlu... jest po lewej stronie od kierowcy takie duze miejsce ale nie ejstem pewien...
moje modele
  • Członkowie klubu
Opublikowano

witaj :D

po przekręceniu zapłonu kiedy zapalają Ci się wszystkie kontrolki - powinna zapalić się także air bag

jeśli się nie świeci wystapił jakiś problem i poprzednik wymontował żarówkę przed sprzedażą aby nie kuła w oczy - będź może układ jest sprawny ale żarówka się najzwyczajniej w świecie przepaliła .

Air bag zwykle się pali na czerwono i widać na nim okragłą poduchę z kawałkiem fotela

Pozdro

MarioBigRed

Opublikowano

hej.Problem w tym ze nawet jak sie przyjze na wyłączonym zapłonie to nie moge znalezc takiej kontrolki :roll:

Pzdr.Prosiak.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano
Rzuciłem okiem na instrukcję - lampka kontrolna jest niestety tylko przy check-conrol, w przypadku braku nie ma w ogóle takowej.

loco

'08 530iA touring xdrive; '05 118iA; '04 F650GS Dakar

['05 325i touring; '91 325i touring; '90 318iA; '01 320td; '01 530iA touring; '00 525i; '97 523i; '95 525i touring; '90 318is; '85 320i]