Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
wychodzę z RuF, kupiłem więc dojazdówkę, lewarek, itd... zastanawiam się czy muszę kupić jeszcze komplet śrub do kół? czy te od alusów będą ok? obawiam się czy nie są za długie (kiedyś w innym aucie miałem taki problem). przerabiał ktoś temat? bo na forum nic nie znalazłem.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Jeśli alufelgi i dojazdówke masz orginał to śruby te same .
"Teoria jest wtedy, kiedy wiemy wszystko, a nic nie działa! Praktyka jest wtedy, kiedy wszystko działa, a nikt nie wie dlaczego"
Opublikowano
nie ma dedykowanych dojazdówek do e87, są pasujące od innych modeli, ale jeżeli chodzi o to czy oryginalna BMW, to tak! 16'tka, opona 115/90
Opublikowano
no gdyby mi się chciało, to nie pytał bym na forum, poza tym mogą być na styk - ktoś z pewnością przykręcał dojazdówkę (z e46) do e87 oryginalnymi śrubami (oryginalne pasują do alu i stalek do RoF)
Opublikowano
no gdyby mi się chciało, to nie pytał bym na forum, poza tym mogą być na styk - ktoś z pewnością przykręcał dojazdówkę (z e46) do e87 oryginalnymi śrubami (oryginalne pasują do alu i stalek do RoF)
Opublikowano
:mad2: :mad2: :mad2: jezeli sruby masz oem to podchodza bez problemu, chyba ze masz sruby na dystanse. I niech ci sie zachce...