Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam

Mam na imie Przemek jestem nowym uzytkownikiem, kupilem dzisisaj bmw e? 320I no wlasnie niewim do konca koles mowi ze to 91 rok a w dowodzie jest 87. Niby jest kupiona od celnikow i tam ponoc tak robi ale jakos w to nie wierze po czym poznac ze to 91 albo 87?niedlugo zrobie zdiecia.pozro

kajak
Opublikowano

Witaj

To w końcu o co pytasz, o model czy o rok?

Jeśli o model to chyba łatwo dojść...

Jeśli o rok to sprawdzałeś po VIN'ie?

Pozdrawiam

zinnoberrot coupe - bawarka browarka

http://img522.imageshack.us/img522/8581/1006088forum2ii8.jpg

Opublikowano
kod vin jest to numer nadwozia. Niestety nie pamietam gdzie Go odczytac z auta. nie chce mi sie złazić na dół ;-). Ale w dowodzie też jest.
Radość z jazdy!!
Opublikowano

hehe nie chce kraczyc ale to jakos dziwne jesli buda 91 a w dowodze 87 ....

cos mi sie wydaje ze ktos mu zafindowal przeszczep... ciekawe ile ma drzwi a jakie masz zderzaki w chromie czy plastikowe?? a lampe z tylu waska czy szeroka?? jesli jest w dowodzie 87 to podejrzewam ze z vinu tez wyjdzie 87 ..

moje modele
Opublikowano

twój to: e30,sedan,320i,m20,produkcja 09/1987,skrzynia manual,kierownica po lewej.

Pozdrawiam.Prosiak :D

Opublikowano

jak juz to masz 4 furtki :mrgreen:

no i tak jak mowilem z Vinu jest rok 1987 i masz juz auto na szerokiej lampie jak masz plastikowe zderzaki jak mozesz to zapodaj jakies fotki :norty:

moje modele
Opublikowano
to chyba macie racje musze sie z tym pogodzic jak zrobie zdiecia to powrzucam. Zaczelem troszke nia jezdzic i zaczyna mi sie podobac fajne jest te podswietlenie zegarow
kajak
Opublikowano
acha zauwazylem ze swieci mi sie kontrolka od oleju ale na wolnych albo na zakratach ale poziom sprawdzalem i jest dobry niewiem
kajak
Opublikowano
Nie chcę krakać ale może coś z pompą olejową masz lub z lekka pozapychane kanały olejowe... lepiej nie odpalać i się tym zająć bo jeżeli zignorujesz możesz nie mieć czym już jeździć :(
Every weapon needs a master.
Opublikowano
narazie nie mam sianka na zmiane tych zeczy ale zaczynam zbierac w czoraj zagladalem do stanu oleju i ten olej jest strzasznie wodnisty moze to to i zastanawiam sie na jaki wymienic na syntetyczny czy pulsyntetyczny
kajak
Opublikowano
narazie nie mam sianka na zmiane tych zeczy ale zaczynam zbierac w czoraj zagladalem do stanu oleju i ten olej jest strzasznie wodnisty moze to to i zastanawiam sie na jaki wymienic na syntetyczny czy pulsyntetyczny

Musisz mieć kasę na takie rzeczy i już, nie ma bata... :naughty:

Co do oleju to dużo zależy od tego, na jakim jeździł wcześniej.

Szukaj i czytaj forum a znajdziesz odpowiedzi na wiele przyszłych pytań... :search:

zinnoberrot coupe - bawarka browarka

http://img522.imageshack.us/img522/8581/1006088forum2ii8.jpg