Skocz do zawartości

Boczek od drzwi przednich- problem!!!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Postanowiłem zobaczyć co sie stało, z boczkiem w drzwiach przednich pasażera, bolekko odstaje i trzeszczy. otóż okazało się że ten welurowy boczek(tylko o tą część chodzi, który chyba jest z tym trzymadłem ) po prostu sięrusza tylko ze te bolce plastikowe które są zamocowane na stałedo tego welurka urwały się i nie wiem co robić bo teraz odstaje, robił jużktos jakiś podobny manewr?? robił ktoś coś takiego, klejem się nie da , boto bezsens, samych bolców też sie nie dokupibo saone złączone jak już wspomniałem z tym welurowym bokiem, czy trzeba kupić nowy czy macie jakies inne pomysły. Problem z nowym moze byc taki, ze mogę nie dostac identycznego ciemnego ktory bedzie wtakim samym stopniu zuzyty co drugi....
Opublikowano
ja bym zrobil tak - sciagnij boczek i sprobuj oddzielic boczek od tej czesc z welurem.przyklej to jakims klejem elastycznym typu klej do szyb itp...
Opublikowano
tak probowalem klejem i lipa, odnosnie tych plastikow, nie wiem jak w e39 ale w e36 są one razem z tym welurowym boczkiem te bolce ktore wchodza w reszte iwec chyba trza bedzie kupic po prostu welur nowy z dobrymi bolcami:/ :cry: :mad2:
Opublikowano
Te bolce są roztapiane łebki i jak się urwą to trzeba po prostu kapkę kleju epoksydowego i po sprawie.
http://i3.tinypic.com/w1v0w6.jpg