Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 111
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
w serwisie bmw zegary 6WB z hedupem kosztuja dokladnie 4700zl do F30 zadna duza rzezba wykrecasz dwa wkret wypinasz 3 wtyczki wkladasz nowy licznik zapinasz i kodowanie 200zl i cieszysz sie zegarami LED
Opublikowano
Czerwona kropka się nie pojawi jeżeli przebieg auta będzie większy niż "nowego-używanego" licznika 6wb.

czerwona kropka zawsze sie pojawi niezaleznie od przebiegu jesli zegary nie maja skasowanego vinu z poprzedniego auta ta czerwona kropka jest wlasnie wskaznikiem VIN ze licznik nie pochodzi z tego samochodu a przebieg zawsze sie zczyta z sterownikow

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Tez przymierzam sie do wrzucenia 6WB do mojej F31. Aktualnie nie mam Head Up Display ale w przyszlosci nie wykluczam takiej grubej roboty z retrofitem. Czy moge teraz kupic nowe zegary 6WB z opcja pod HUD ale na poczatku zakodowac je jak auto nie ma HUD? Czy musze kupic 6WB bez HUD?

Dzieki

Pozdrawiam.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Możesz kupić zegary z headup i zakodować/programować do auta bez haedupa. Jak doposażysz w wyświetlacz przyzierny to wtedy zakodujesz ponownie z nową opcją.

Retrofit w wyświetlacz hud wiąże się ze zmianą kokpitu, czujnika zmierzchu i ewentualnie szyby czołowej oraz zakupewm instalacji.

Ostatnio doposażałem F15 z 2017roku w headup i najlepsze, że oryginalna wiązka doposażeniowa posiada kabel zasilający i masę dość długie a fabrycznie zasilanie huda idzie z zegarów, czyli wystarczy krótki kabel, zaś masa jest podłączana do bdc i tutaj była słuszna jego długość.

NCS, INPA, WINKFP, ESYS, ISTA nie są mi obce.

Retrofity, kodowanie i programowanie to moja codzienność.

Masz problem to dzwoń. TEL: 502-372-555

Opublikowano

Panowie,

Jak to jest z zegarami rozszerzonymi do F30 sprzed liftu? Jakie mają dodatkowe funkcje i jakie mają oznaczenie? Zastanawiam się nad wymianą.

Pozdrawiam

Opublikowano
Panowie,

Jak to jest z zegarami rozszerzonymi do F30 sprzed liftu? Jakie mają dodatkowe funkcje i jakie mają oznaczenie? Zastanawiam się nad wymianą.

Pozdrawiam

Standardowe (wiadomo jaka różnica między US i EU):

maxresdefault.jpg

Rozszerzone:

maxresdefault.jpg

Polecam Google na przyszłość ;)

Opublikowano
Panowie,

Pozdrawiam

Standardowe (wiadomo jaka różnica między US i EU):

Rozszerzone:

Polecam Google na przyszłość ;)

Nie ma żadnych różnic w funkcjach? Tylko zmienia się wygląd?

Opublikowano

Jest róznica jeśli masz navi, wyświetlają się informację z navi na zegarach rozszerzonych.

jeśli masz navi na 99% będziesz musiał do rozszerzonych pociągnąć magistrale światłowodową (światłowód) z headunit.

Jak coś to mam takie zegary na sprzedaż.

Opublikowano
Jest róznica jeśli masz navi, wyświetlają się informację z navi na zegarach rozszerzonych.

jeśli masz navi na 99% będziesz musiał do rozszerzonych pociągnąć magistrale światłowodową (światłowód) z headunit.

Jak coś to mam takie zegary na sprzedaż.

Navi nie mam i jest mi niepotrzebna. Ile cenisz zegary? Benzyna? Sprawne?