Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam. Mam problem z ogrzewaniem w mojej X5. Jak ustawie nawiew na przednia szybe zaczyna wiac goracym powietrzem nawet gdy temperatura ustawiona jest na najnizsza. Podobnie dzieje sie kiedy nawiew ustawiony jest na minimalna temperature i nogi,lub kratki srodkowe i zatrzymam np. na swiatlach zaczyna wiac goracym, po ruszeniu i przejechaniu moze 2 minut znow wieje chlodne. Z Tylu natomiast sprawa wyglada tak, ze po odpaleniu gdy ustwione mam najwyzsza temperature zaczyna wiac cieple powietrze z kratek z tunelu, po jakims czasie wieje juz zimne a temp nie byla przestawiana. Z tylu caly czas wieje forace powoetrze na nogi. Z czym moze byc problem? Mial moze ktos podobna sytuacje?
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

u mnie bylo to samo w serwisie wymienili mi jakies zaworki sterujace nawiewami za 700pln i jest ok ale teraz jest zima wiec latem moze sie okazac ze to jakis inny problem.

Wymienilem to poniewaz calkowicie padlo mi ogrzewanie w aucie.

pozdrawiam