Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja miałem też głupoty jak nie wymieniłem czujnika klocków, jakiś przebieg z kosmosu pojawił się-wina oprogramowania.

Na za granicznych forach podobne sytuacje. Z tym że ja jestem pewny przebiegu swojego samochodu :)

Tutaj możesz sprawdzić historie samochodu za 4Euro:

https://www.bmwdecoder.com/history

Więc opcja winy oprogramowania lub spadł przebieg po przekroczeniu granicy :)

Opublikowano
Dzięki za szybka odpowiedz. Tak się zastanawiam ze z przebiegiem to nigdy pewności raczej nie ma. Ale te błędy które sa przy tak wysokim przebiegu to sa błędy odnośnie tego jak wymieniałem żarówki nawet sa kolejno tak jak wymieniałem. Robiłem to z 6miesiecy temu tylko ten przebieg przy błędach:/
Opublikowano

U mnie błędy żarówek były przy prawidłowym przebiegu.

Praktycznie wszystkie błędy były przy prawidłowym przebiegu.

Cuda miałem jak próbowałem skasować serwis klocków na starym czujniku. Ale pare osób miało taki sam przypadek jak ja:)

Swoje auto sprawdzałem w bmw przed kupnem i było wszystko ok. A na tej stronie z ciekawości kupiłem raport żeby sprawdzić czy faktycznie działa-poakzało mi moją wizytę w bmw także ok :)

Opublikowano (edytowane)
Sprawdziłem na tej stronie. I ostatnia wizyta u dealera 2016* z przebiegiem 200tys także by się zgadzalo... Wiele informacji jak za te 5euro to nie ma :/ Edytowane przez grzesiek1035
Opublikowano

błędy przy przebiegu właśnie ponad 524 tys bardzo często się pojawiają, jak się poszuka to jest kilka takich "typowych" przebiegów z błędami

nie wiem skąd to jest, może jakieś spadki napięcia, ale spotkałem się z tym kilkukrotnie nawet w samochodach z pełną i pewną historią

Opublikowano

Też mam to samo - samochód z mocno potwierdzoną historią dodatkowo sprawdzony w ASO. Panowie stwierdzili, że TTTM i mam się nie przejmować.

U mnie jest +300 kkm do przodu w niektórych modułach, a nic nie było ruszane. Pierwszy właściciel raczej "nie ogarniał".

Opublikowano
ja tez miałem 2 błedy z prawie identycznym przebiegiem 524280tys i tez dotyczyły swiateł czyli nie mamy sie o co martwic :)