Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Kupiłem swoją bmw f30, bez żadnych pakietów nawigacji, ze zwykłym wyświetlaczem.

Zaczyna powoli irytować mnie, korzystanie z nawigacji w telefonie i chciałbym dograć nawigacje, tak żebym mógł skorzystać z niej na głównym wyświetlaczu. Czy taka opcja jest możliwa?

Drugie pytanie tyczy się wyświetlania filmów. Mam czytnik dvd, jak wynika z doposażenia. Czy da się odtworzyć na tym wyświetlaczu np. film?

Ostatnie pytanie dotyczy kodowania. Zależy mi na wyłączeniu niektórych opcji jak np. start stop i nieszczęsne wyłączanie silnika na postoju.. oraz na włączeniu kilka dodatkowych opcji.

Orientuje się ktoś, jaka jest orientacyjna cena w.w. usług? Fajnie jeśli ktoś ma namiary na kogoś w Warszawie, kto takie usługi mógłby wykonać.

Pozdrawiam

Opublikowano
Wszystko się da :) z tego co widzę kolega powyżej zrobił sobie opcję budżetową, ale z tego co widzę bardzo fajną i udaną. Ja miałem standardowe radio z ekranem, bez combo boxa w bagażniku itd.. więc pojechałem i zamontowałem u siebie nawigację NBT. Tylko to wtedy robi się trochę kasy. Ale za to mam wszystko, od możliwości dzwonienia z auta, streamowanie muzyki z telefonu, navi, większy ekran, można puszczać filmy z dysku, muzykę z dysku itd. Wszystko zależy jak bardzo chcesz dokładać i ile masz pieniędzy.

.