Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
To jest norma masz wahania zaledwie o 20 obrotów także nie ma nic niepokojącego. A wskazówka ekonomizera czemu stoi w pionie? Filmik nagrywales na postoju. Czyżby po założeniu ramek blokowała się? Jeśli tak to pilnikiem iglakiem delikatnie podpiłuj od wewnątrz. Nie będzie śladu a ekonomizer zacznie normalnie pracować.
Opublikowano
Haha zapomniałem powiedzieć o nim. Faktycznie tak mi się stało po założeniu ramek na zegary, słychać tylko jak pyka podczas jazdy. Mówisz że od wewnątrz czyli pod spodem tam gdzie prawie się styka z tarczą zegara?
Opublikowano
Piłuj ramkę tylko delikatnie i żeby od zewnątrz nie było widać. A to że przyskrobiesz trochę od środka nie będzie nikomu przeszkadzać. Pod całym tym okrągłym elementem ekonomizera bo haczy o ramkę,dlatego się blokuje. Podpiłuj trochę ze skosa a ile to już będziesz widział. Ewentualnie kup cieńsze ramki :-)
Opublikowano

OFFTOP

Heh głupi jestem bo już kupiłem zegary na wymianę z powodu ekonomizera :roll: rozumiem że ciebie też to spotkało?