Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

w MINI i iPhone nie działa przelaczanie spotify

w f20 z tym malym prostokątnym ekranem pod obrotomierzem tez nie działa (iOS)

natomiast w f20 z większym ekranem pod obrotomierzem (z elektronicznym wskaźnikiem spalania nie wskazowka) dziala

• Odpowiedzi 110
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
w MINI i iPhone nie działa przelaczanie spotify

w f20 z tym malym prostokątnym ekranem pod obrotomierzem tez nie działa (iOS)

natomiast w f20 z większym ekranem pod obrotomierzem (z elektronicznym wskaźnikiem spalania nie wskazowka) dziala

Jest szansa żebyś zobaczył jaką masz wersję oprogramowania idrive w obu samochodach?

Opublikowano
Czy ten nr można podejrzeć grzebiąc w menu idrive czy z kompa?

U mnie pokazuje MV-130.008.003.

Czyli masz nowszy firmware niż ja ale tez nie najnowszy. Najnowszy to 130.016.001.

Ja mam oryginalny z jakim montowałem swój HU. Boję się robić aktualizację, żeby nie przestało coś działać. W końcu jakby nie patrzeć to HU pracuje w innym samochodzie niż ten, do którego był oryginalnie zamontowany. Mój pochodzi z serii 4. Niby nic się nie powinno stać ale jakoś nie mam odwagi zrobić tej aktualizacji.

• 10 miesięcy temu...
Opublikowano

witam!

Założyłem entrynav bez emulatora. Jednostka się normalnie uruchomiła jednak nie ma połowy opcji: nawigacji, odtwarzacza cd, USB, wizualizacji przy cofaniu itd.

Wystarczy zakodować plus emulator?

• 2 lata później...
Opublikowano

Witam wszystkich. Jestem tu nowy i potrzebuje pomocy. Temat związany z doposażeniem mojego auta. Posiadam najprostsze radio bez navi ani bluetooth. Potrzebuje by doposażyć moja F31 z bluetooth. Dużo rozmawiam przez tel a przy dzisiejszych mandatach to mega duże ryzyko bez zestawu głośnomówiącego. Moja jednostka jest o nr 9299264. Nie jestem wstanie rozszyfrować co to :mad2: :mad2: . Proszę o pomoc jak można ugryźć ten temat ? Jak jednostkę dokupić ico ewentualnie jeszcze? Z góry dziękuję za informację

Pozdrawiam