Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przed chwilą przyszły siłowniki, odrazu je zamontowałem i wynik jest super.

Klape ciągnie od samego dołu do góry z taką siłą, że całe auto się trzęsie, co prawda teraz ciężej jest zamknąć klapę, ale wolę to, niż jej pomagać. Przypominam, że jest zima i u mnie obecnie -6 stopni, także w lato pewnie będą jeszcze mocniejsze. Siłowniki na długość pasują idealnie. Bardzo polecam takie rozwiązanie.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Wczoraj założyłem nowe siłowniki z Krosna dedykowane do Kia sorento. Różnica jest znaczna - klapa ładnie sie podnosi :cool2: , jedyny minus to rzeczywiście ciężej sie zamyka klapę.
  • 11 miesięcy temu...
Opublikowano
Jestem na etapie poszukiwań nowych siłowników. Pytanie - kupić zamienniki dedykowane do e91 czy zamienniki dedykowane do Sorento? Co lepsze, męczyć się z otwieraniem czy z zamykaniem? Aktualnie mocuję się z otwieraniem ale jak już siłą otworzę na samą górę to trzyma.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Szczerze - te wszystkie zamienniki są o kant d*py potłuc, wytrzymują może sezon, a później z nich farba obłazi, rdzewieją i tracą moc. Naprawdę nie wiem czy nie lepiej zainwestować w ori BMW raz na 5 lat.
3A0jS9b.png
Opublikowano
Jestem na etapie poszukiwań nowych siłowników. Pytanie - kupić zamienniki dedykowane do e91 czy zamienniki dedykowane do Sorento? Co lepsze, męczyć się z otwieraniem czy z zamykaniem? Aktualnie mocuję się z otwieraniem ale jak już siłą otworzę na samą górę to trzyma.

Proponuję jeden Sorento a jeden dedykowany do E91 - w górę będzie szedł łatwiej niż seria a w dół łatwiej niż Sorento.

Footer-Smallest.jpg

Sprzedam licznik HIGH do E9x i E8x.