Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Przy tak ubogiej wersji najgorsza jest odsprzedaż. Ale o tym się przy zakupie nie myśli.

Temat wypłynie później...

Tymczasem niech się sprawuje.

SAAB ready for take off.

codzienność:
- fajna Octavia Elegance Combi 2.0 TDI+ Sportline (DE)
- dobry Touran 2.0 TDI+ CUP (F)
- praktyczne Caddy 2.0 TDI+ Edition35 (F)
czas wolny:
- nerwowe  BMW M140i 340KM RWD shadow finale edition (PL)
weekendy:
- przyjazny Lexus GS-F Sport 477KM (PL)
zabawki:
- zaskakujący SAAB 9-5 Aero 2.3T manual MY2001 MapTun Stage3 (L)

plany:
- ostre BMW M8 Competition Coupé (PL)

Opublikowano

Cześć Panowie

mmw uchwyt jest w podłokietniku. Pierwszy raz widze takie rozwiązanie. Aby skorzystać trzeba w pion otworzyć podłokietnik, ale jest. Zrobie zdjecie i wrzuce

Blade1984, dziękuje. Najprawdopodobniej masz racje ale do tego mam audi a tam będe mam wygląda to dużo lepiej. Konfiguracja to 4x4 i od 300hp do 700hp dla 4.2l.

miczek.mk myślałem o odsprzedaży. Zamierzam je troche przerobić wiec myśle, ze tragedii nie będzie. Tylko najpierw skończe audi. Dam znać jak coś się zmieni. Tak jak mówisz to jest temat na później.

Michał

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
No zrób fotę bo jestem ciekaw tego rozwiązania. Wg ETK nie ma w ogóle takiego czegoś w E90/E91. W poliftach może tam być schowek kwadratowy, dość głęboki, ale uchwyt na kubki niebardzo. :)
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Nie uchwyt tylko okrągła wnęka na puszkę/kubek etc... posiada to praktycznie każda e90/91

http://www.editer.pl/fotka/65f6e35686f4155cbf33ba88c00ab4fe_1.jpg

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
No zrób fotę bo jestem ciekaw tego rozwiązania. Wg ETK nie ma w ogóle takiego czegoś w E90/E91. W poliftach może tam być schowek kwadratowy, dość głęboki, ale uchwyt na kubki niebardzo. :)
Nie uchwyt tylko okrągła wnęka na puszkę/kubek etc... posiada to praktycznie każda e90/91

Tak, masz rację 320Si.

Tylko, że to wgłębienie jest tak płytkie, że nie można włożyć kubka i zamknąć podłokietnik, a jak jest otwarty to łokciem jesteśmy w herbacie ...

Ja używam tego okrągłego wgłębienia na klucze do garażu...

Niestety jedyna możliwa opcja dla kierowcy przy braku fabrycznych uchwytów desce przedniej to korzystanie z uchwytu w podłokietniku tylnym :mad2: , lub montaż uchwytu akcesoryjnego od 1-er E87 - co wymaga twórczości...

tu jest o tym okropnym problemie -klik-klik-

Masakra - w poprzednim E91 330d (w dobrej opcji - np. z radarem) nie miałem uchwytów na kubki i ten nieszczęsny temat przerabiałem.

SAAB ready for take off.

codzienność:
- fajna Octavia Elegance Combi 2.0 TDI+ Sportline (DE)
- dobry Touran 2.0 TDI+ CUP (F)
- praktyczne Caddy 2.0 TDI+ Edition35 (F)
czas wolny:
- nerwowe  BMW M140i 340KM RWD shadow finale edition (PL)
weekendy:
- przyjazny Lexus GS-F Sport 477KM (PL)
zabawki:
- zaskakujący SAAB 9-5 Aero 2.3T manual MY2001 MapTun Stage3 (L)

plany:
- ostre BMW M8 Competition Coupé (PL)

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Naturalnie masz rację. Człowiek czasami zapomina o oczywistych rzeczach. Mi to może dlatego trochę wyszło z głowy, bo w trzech ostatnich E91 tego wkładu na napój nie było i wzrokowo się odzwyczaiłem.

Opublikowano
cd tematu ;) e90 2005 320d sedan- taki inny przypadek, xenon, skora, sportfotele z pomp. bokow, zawias 226, navi prof., lichtpakiet. Brak uchwytow. Auto fajnie jezdzi a turbo suche. Ja tych uchwytow bym uzywal 2x w roku do Zakopca, pozdrawiam.