Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałbym dokupić pokrywę popielniczki i nie mogę znaleźć numeru części, a dokładnie powyższego koloru.

Jak na razie znalazłem następujące:

Pokrywka:

51 16 9 145 152 ALU/FEINSCHLIFF(alum. drobno szlif.)

51 16 9 145 153 GLACIER SILBER

51 16 9 197 244 SATINSILBER

51 16 9 214 769 PLATINBRONZE

51 16 6 982 648 DIAMANTSCHWARZ

Opublikowano
To są te same części (glacier silber). Obie listwy wyjechały z fabryki identyczne, grona zmieniła kolor, dolna wcale.

Footer-Smallest.jpg

Sprzedam licznik HIGH do E9x i E8x.

Opublikowano
Nie mogę nigdzie znaleźć koloru listwy:

http://imageshack.com/a/img837/2742/h2ez.jpg

z tego co się zorientowałem to niższa listwa to "Glacier Silver" a nazwy wyższej listwy nie mogę nigdzie znaleźć, stąd prośba o pomoc.

edyt bo gdybam nie jestem pewny

Moja La Bunia

DO E9x :

oslona konsoli centralnej Performance OEM Carbon przed liftem - 725 zl

Wszystkie przedmioty aktualnie w galeri. Wysylka od 26/01/17. 15 dni na zwrot bez podowania przyczyn w nienaruszonym stanie

Opublikowano
W M3 są skórzane carbonowe, a to jest aluminium, panel środkowy jest z otwieraniem dachu i nie ma przycisków M3.
Opublikowano
To są te same części (glacier silber). Obie listwy wyjechały z fabryki identyczne, grona zmieniła kolor, dolna wcale.

niemożliwe żeby wszystkie elementy (10szt) zmieniły tak samo kolor :D

Opublikowano

Znalazłem w sieci takie określenie jak GLACIER SILBER DUNKEL, w skrócie alum. glacier-silber dkl i chyba to jest to.

Pokrywka popielniczki 51168049055 - 300zł

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

W poprzednich generacjach stosowano diody XP-G. W nowszej widzę, że jest XT-E. Powinny być trochę mocniejsze.

bleumannis mógł byś podać jakie dokładnie masz te markery? Mi niedawno też jedna siadła może uda się złożyć komplet.

Ja mam dokładnie taki zestaw

http://files.tinypic.pl/i/00536/0kc8o7kwinnn.jpg

• 2 lata później...
Opublikowano

Witam,

proszę o radę: czy listwy wewnętrzne z BMW z 2005 roku czyli przed liftowego będą pasować do poliftowego z 2009 ? Chciałbym wymienić te szare aluminiowe na drewno.

Pozdrawiam