Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A jakie masz zarowki ? Mocniejsze ? Jesli tak to moga sie przepalac. Wloz jakies oryginalne 55W. I sprawdz czy woda Ci sie do srodka do klosza nie dostaje.

Druga sprawa to czy auto bylo po jakims wypadku w przod ? Bo jest ktos cos robil w elektryce nieumiejetnie to tak teraz moze sie dziac.

Sprzedam nowy filtr powietrza MANN C31143 BMW E60 E61 E63 E64 - 90 zł z wysyłką

Opublikowano

Przy wymianie żarówek nie można dotykać szkła palcami bo zostaje na nim tłuszcz który się spala przez co powstaje zbyt wysoka temperatura i żarówka się przepala. Można po zamontowaniu wytrzeć szkło żarówki czystą szmatką.

Ja miałem problem z żarówkami w tylnej lampie, wymieniłem chyba z 4 aż w końcu po kolejnej wymianie wytarłem i od kilku miesięcy spokój :P

BMW to samochody, reszta to tylko nieudane próby...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Coś za często... ja jeżdżę na światłach non-stop i wymieniam żarówkę może raz na pół roku, może na 9 miesięcy. Może się wykosztuj i kup jakieś lepsze (OSRAM, Philips, takie po koło 25 zł / sztukę).
Kai