Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wymienilem baterie w drugim pilocie( zastepczym) taka sama jak byla wczesniej. Zero reakcji z kluczyka. Trzeba cos robic zeby kluczyk dzialal? Pozdrawiam

Bateria cr2450 3v

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Ja wymieniałem i nic nie musiałem robić, działał od razu.
Opublikowano
Wymienilem baterie w drugim pilocie( zastepczym) taka sama jak byla wczesniej. Zero reakcji z kluczyka. Trzeba cos robic zeby kluczyk dzialal? Pozdrawiam

Bateria cr2450 3v

Wez te baterie wloz do drugiego pilota, zeby upewnic sie, czy na pewno dziala - jesli tak, to pilot sie zepsul.

Jadę wolniej ale na 20-tkach.

Fan Mercedes z dwoma BMW ;)

Opublikowano

Bateria cr2450 3v

Wez te baterie wloz do drugiego pilota, zeby upewnic sie, czy na pewno dziala - jesli tak, to pilot sie zepsul.

Sproboje w drugim pilocie inna bateria zamowiana w bmw aso.

Nic sie nie stanie z pilotem jak wyciagne?

Bo jam przyloze tamten kluczyk pod ten czujnik zamiast stacyjki to auto mozna odpalic tylko blad wyskakuje ze slaba bateria lub cos nietak z pilotem.

Opublikowano
Nic sie nie stanie.
Jadę wolniej ale na 20-tkach.

Fan Mercedes z dwoma BMW ;)

Opublikowano

rozwiazales problem?

mam to samo, mianowicie pilot nie dziala a auto mozna odpalic dotykajac tego znaczka na kierownicy, jeszcze pol roku temu wszystko bylo ok a teraz plumka zeby wymienic baterie, nowa bateria nic nie zmienia, nawet przelozenie z klucza ktorego uzywam na codzien nie przynosi zadnego efektu...

jakis czas temu zaczelo mi plumkac o wymianie baterii w dzialajacym pilocie ale po wymianie plumkalo jeszcze kilka dni az sie ogarnelo i jest ok, tylko chcialbym ozywic ten zapasowy na wszelki wypadek bo troche obciach kiedy wyje alarm po recznym otwarciu auta

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Kidy kupiłem swoją "F-kę" u mnie też ciągle wyskakiwało info o wymianie baterii.

Po wymianie wszystko ok.

Ale pamiętam że gość, który wymieniał mi baterię mówił że mam starego typu kluczyk i nie ma problemu z wymianą.

W nowszym bateria jest przyklejona :shock: :shock: :shock: i podczas samodzielnej wymiany można uszkodzić pilota dlatego lepiej się z tym udać do serwisu.

Ile w tym prawdy??? Nie mam pojęcia.

Szczerze powiem że pierwszy raz słyszę o klejonej baterii :shock:

Ale czego się nie robi żeby klienta zaprosić do serwisu :lol:

Opublikowano
rozwiazales problem?

mam to samo, mianowicie pilot nie dziala a auto mozna odpalic dotykajac tego znaczka na kierownicy, jeszcze pol roku temu wszystko bylo ok a teraz plumka zeby wymienic baterie, nowa bateria nic nie zmienia, nawet przelozenie z klucza ktorego uzywam na codzien nie przynosi zadnego efektu...

jakis czas temu zaczelo mi plumkac o wymianie baterii w dzialajacym pilocie ale po wymianie plumkalo jeszcze kilka dni az sie ogarnelo i jest ok, tylko chcialbym ozywic ten zapasowy na wszelki wypadek bo troche obciach kiedy wyje alarm po recznym otwarciu auta

Jestes z Londynu? podjedz zobaczymy co tam sie narobilo. :wink:

Londyn
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
rozwiazales problem?

Bylem w aso w Polsce, podpieli kluczyk, powiedzieli ze auto na tym kluczyku jechalo okolo 14, bylem w aso rzeszow(swilcza) okolo 15h i ze kluczyk jest dobry. Zaproponowal przelozenie z jednego kluczyka co uzywam na zapasowy. Ale termin mieli za 2tyg a wyjezdzalem na drugi dzien.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

okazalo sie ze baterie z marketow byly jakies inne, na mierniku mialy 3.6 wiec powinny banglac a tak nie bylo

baterie zakupione w aso od razu dzialaja w uk na croydon krzycza 7f za sztuke, niewiele wiecej niz markety