Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam... mam pytanie w sprawie oświetlenia wewnętrznego w mojej F31

Mam obecnie pojedyncze oświetlenie centrum funkcyjnego dachu oraz pojedynczą lampkę z tyłu... Chciałbym całość zamienić na lampki rozdzielone, czyli takie które możemy włączyć osobno tzw: lampki do czytania

Czt robił ktoś taką podmianę?? czy da się coś takiego zrobić i co będzie potrzebne oprócz nowych lampek tych dzielonych z funkcją lampek tzw do czytania... jak to podłączyć - trzeba będzie prowadzić dodatkowe kable

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Kolego podpinam się do pytania bo mam takie samo pojedyncze światło. Na allegro widziałem że można dostać za nieduże pieniądze. W E90 robiłem taki mod i trzeba było dodać wiązkę kabli ale jak jest w serii F chętnie się dowiem, więc czekam razem z tobą na jakieś dobre wieści. Pzdr.
Opublikowano

rozkminialem ten temat do mojego F20 pre LCI bo nie mam pakietu oswietlenia, w w F20 LCI mam i mi sie bardziej podoba

proba przelozenia swiatelek z LCI do preLCi czyli tych bardziej wypasionych na te mniej wypasione sie nie powiodla - wtyczki inne

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Odświeżam temat.

Czy podświetlenie zegarów (prędkościomierz, obrotomierz) jest tylko bursztynowe (aktywowane automatycznie przy odpowiednim zaciemnieniu), czy w ciągu dnia jest jeszcze podświetlenie białe?

Ja za dnia nie widzę tego białego podświetlenia; tzn. cyfry są białe ale nie są dodatkowo podświetlone, i przy mocno zachmurzonym niebie nie są wystarczająco widoczne. Regulowanie pokrętłem jasności z lewej strony kierownicy nic nie pomaga. Czy to jest standard?

Opublikowano

w desce o rozszerzonym zakresie (w tej tanszej poiwnno byc podobnie) sa 3 opcje - brak pdoswietlenia / podswietlenie na bialo / podswietlenie na pomarancz

wszystko dozuje jakis czujnik oswietlenia zewnetrznego

Opublikowano
w desce o rozszerzonym zakresie (w tej tanszej poiwnno byc podobnie) sa 3 opcje - brak pdoswietlenia / podswietlenie na bialo / podswietlenie na pomarancz

wszystko dozuje jakis czujnik oswietlenia zewnetrznego

Fakt, oświetlenie jest na czujnik, bo wczoraj mi się załączyło podświetlenie bursztynowe w ciągu dnia, jak jechałem przez las i było mocno zachmurzone niebo.

• 4 miesiące temu...
Opublikowano
Witam, odświeżam trochę temat. Udało się komuś wymienić oświetlenie z podsufitki? Ktoś wie co trzeba wymienić, jaką wiązkę zakupić żeby dało się podbiąć te bardziej rozbudowane panele?
Opublikowano

Mam ochotę się z tym pobawić jedyne co mnie blokuje to brak jakichkolwiek informacji na temat tej wiązki. Może ma ktoś jakieś źródło informacji na ten temat?

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk