Skocz do zawartości

Polskie menu BMW E60

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam. Potrzrebuję wgrac Polskie menu do komputera i nawigacji,ale nie mam odpowiedniego softu. Posiadam BMW z 2009 rejestracja 23/12/2009 posiadam gniazdo usb w schowku jest to nawigacja z dyskiem twardym zapewne..prosze o pomoc i wskazówki..czytałem troche o tym,ze nie chce czegoś uszkodzić. Prosze o pomoc jak na razie ściagnąłem mapy- BMW Road Map Europe Europe PREMIUM WEST 2016-1.7z z chomika .Plik rar zajmuje az 14GB...
Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
Mapy są juź 2017/1 - po co instalować stare ,a z językiem lepiej oddać fachowcom bo mogą się koszty ponnoźyć .

Edytowane przez malysz1976

"Teoria jest wtedy, kiedy wiemy wszystko, a nic nie działa! Praktyka jest wtedy, kiedy wszystko działa, a nikt nie wie dlaczego"
Opublikowano
  • Autor
Dzieki za info..w zasadzie chce zrobić 3 rzeczy... wgrac mapy,odblokowac dvd podczas jazdy i wgrac Polskie menu i do nawigacji i do komputera...czytałem,ze to wszystko można zrobić przez gniazdo USB i z pendriva czy to prawda? Może kogoś mi polecicie w kto oferuje dobre ceny..zaznaczam tylko,że mieszkam w UK i zapewne bede musiał zrobić to sam..Prosze o info
Opublikowano
Sam nie zrobisz kolego.Uwalisz nawigację i nawet sprzętu nie masz do tego.Będziesz w PL to umów się np z dziqskiem z forum i zrobi.Mapy są do pobrania samodzielnego w tym dziale i tylko to możesz sam zrobić
W razie pomocy pisać na PW,bo nie śledzę wszystkiego na bieżąco
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Przez USB to co najwyżej możesz sobie wgrać muzykę na dysk :) jeśli nie masz pojęcia to radzę nie ruszać. Znam już zawodników co wygrywali PL menu z płyty i później musiałem walczyć z nawigacja na stole.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

http://www.bimmerdiag.pl/ - WROCŁAW, LEGNICA, LUBIN dolnośląskie http://www.facebook.com/bimmerdiag/
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano
Witam. Potrzrebuję wgrac Polskie menu do komputera i nawigacji,ale nie mam odpowiedniego softu. Posiadam BMW z 2009 rejestracja 23/12/2009 posiadam gniazdo usb w schowku jest to nawigacja z dyskiem twardym zapewne..prosze o pomoc i wskazówki..czytałem troche o tym,ze nie chce czegoś uszkodzić. Prosze o pomoc jak na razie ściagnąłem mapy- BMW Road Map Europe Europe PREMIUM WEST 2016-1.7z z chomika .Plik rar zajmuje az 14GB...

nasza firma oferuje spolszczenie wszystkich systemów na terenie całego kraju.

ZDALNA KONWERSJA USA/EUROPA KODOWANIE PROGRAMOWANIE CCC/CIC/NBT/ EVO ID 4 5 6/ MGU ID7 ID8 ID8.5 ZMIANA REGIONU,AKTUALIZACJA CARPLAY/ANDROIDAUTO, NAPRAWA NAWIGACJI CCC/CIC, kodowanie NCD 2.0, FSC/SFA PLIKI NAPRAWCZE, WALIDACJA ECU i inne

realizacje kliknij --> Facebook

POLSKIE MENU BMW E60 E61 E70 E71 X5 X6 E90 F01 F07 F10 F25 F30 G01 G05 G06 G11 G12 G20 G30 U11 U10...

PARTNER BMW AG

telefon/whatsApp +48 504384405

http://www.menupolskie.pl/polskie-menu/bmw.html

menupolskie2.jpg

Opublikowano
  • Autor
Dzięki za info,ale niestety jak na razie mieszkam i obecnie przebywam na terenie UK,ale bliżej wiosny będę w Polsce to na pewno się skontaktuję. A tak z ciekawości ile kosztuje spolszczenie menu oraz wgranie polskiego lektora i menu do nawigacji? Najnowsze mapy wgrałem sobie już sam...
Opublikowano
Ja płaciłem 700zł z mapa rok auta 2008
Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
Ja za spolszczenie i aktualizację softu CIC, żeby mapy szły przez USB a nie płyty ( auto z 2009 ) płaciĺem 350 zł. Mapy brałem stąd a kod wieczny brałem od kruka.

Kodowanie, Konwersja aut na EU z każdym systemem. NCD2. Aktywacja Carplay, Android Auto, usług online.