Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
Przecież to jakiś jednopostowiec....nie widzisz ??? :norty: :norty: :norty: :norty: Edytowane przez sfinks311
W razie pomocy pisać na PW,bo nie śledzę wszystkiego na bieżąco
  • Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
kultura po zbóju.....

To może nam wytłumacz dlaczego uważasz że jest inaczej niż wszyscy twierdzą. Bo na razie jedynym Twoim argumentem jest to ze jesteś automatykiem.

Opublikowano
A uważasz że nazywanie gościa oszołomem jest na miejscu ? I zapytam jeszcze ....... chociaz nie daruję sobie szkoda czasu na konwersacje z tobą

Po pierwsze nie ja Cie tek nazwałem. Po drugie w sumie to im się trochę nie dziwie bo jak inaczej nazwać kogoś kto uważa że jest inaczej niż producent auta. Czyli co sami nie wiedzą? Inni użytkownicy się mylą a Ty jeden jedyny masz racje bo.... No właśnie masz arcje bo jesteś automatykiem.... proszę Cie.... Brzmisz jak Anotoni o brzozie.

Opublikowano
A uważasz że nazywanie gościa oszołomem jest na miejscu ? I zapytam jeszcze ....... chociaz nie daruję sobie szkoda czasu na konwersacje z tobą

Po pierwsze nie ja Cie tek nazwałem. Po drugie w sumie to im się trochę nie dziwie bo jak inaczej nazwać kogoś kto uważa że jest inaczej niż producent auta. Czyli co sami nie wiedzą? Inni użytkownicy się mylą a Ty jeden jedyny masz racje bo.... No właśnie masz arcje bo jesteś automatykiem.... proszę Cie.... Brzmisz jak Anotoni o brzozie.

Opublikowano

Przychylam się jak najbardziej do tego.Wszyscy mają inaczej a kolega jedyny inaczej.I spoko.....tylko nie prowadzimy dyskusji o temacie .Zrobił się offtop.

Co do użytego nazewnictwa przeze mnie dotyczyło to kogoś kto napisał jeden post w temacie czyli konto otworzono przez kogoś tylko dla napisania tej jednej opinii.Takich były tutaj setki i już ich nie ma .Jeśli komuś niepodoba się to określenie to już poprawiłem

Urazonych przepraszam

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

witam

dla zainteresowanych tematem :

w instrukcji obslugi BMW X3 E83 :

viewtopic.php?f=86&t=197458

http://fs5.directupload.net/images/170126/ntf3luf3.png

sfinks311 » 30 Lis 2016 15:18

Grzeją automatycznie kolego bez znaczenia czy ma halogeny czy nie.Kazda E83 ma podgrzewanie automatycznie ponizej +3 stopni i nie ma jak tego regulowac.Robi to komputer

.... i po temacie :D

Pozdrawiam Andrzej
Opublikowano

]

sfinks311 » 30 Lis 2016 15:18[/b]

Grzeją automatycznie kolego bez znaczenia czy ma halogeny czy nie.Kazda E83 ma podgrzewanie automatycznie ponizej +3 stopni i nie ma jak tego regulowac.Robi to komputer

.... i po temacie :D

Nie każda E83 ma podgrzewane lusterka ! W mojej X3 brak grzałek i instalacji do podgrzewania.

Opublikowano
Zgadza się i nigdzie nie napisałem ,że każda ma taką opcję tylko ,że jeśli juz ma to grzeją automatycznie
  • 11 miesięcy temu...
Opublikowano
Witam, ostatnio zostawiłem auto na noc przed domem i lusterka zaszły szronem. Odpaliłem, jechałem 15 km i nic, włączałem grzanie szyby, wycieraczki i nic. Pamiętam, że poprzedniej zimy grzały, szukać w bezpiecznikach? Który to będzie?
Opublikowano
Ha,śmiesznie to wyszło, bezpieczniki sprawdziłem pod obciążeniem, dlatego zrozumiałem to jako żart, żeby dla pewności wymienić lusterka na nowe. Kolego sfinks przecież nie z tych, co by się od razu obrażali.
  • 1 rok później...
Opublikowano
A czy jest taka opcja no w E53, że lusterka w jakiś sposób się koduje/doposaża tak jak np światła dzienne czy ryglowanie drzwi? Oddałem auto do mechanika, podłączał pod komputer bmw w monachium i skasował mi wszystkie moje "indywidualizacje", i jakoś zbiegiem przypadków grzanie lusterek też przestało działać. Szyba tylna grzeje.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Jeśli wcześniej miałeś , a teraz nie masz to musi być opcja zakodowania .

W module karoserji są wpisy ASP czyli zewnętrzne lusterko .

Jesteś w Monachium ?

"Teoria jest wtedy, kiedy wiemy wszystko, a nic nie działa! Praktyka jest wtedy, kiedy wszystko działa, a nikt nie wie dlaczego"