Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Sprawdzić musisz najpierw TY historię serwisową auta, a konkretnie przebieg, bo taki jak w ogłoszeniu to pewnie był dawno temu.
Opublikowano
W tej cenie kupisz zdrowa e46 lub e39 ale napewno nie e65. :nienie:

nie zgodzę się.

Znam kilka przypadków zakupu e65 za +/- 30 tys, które przejechały już kilkadziesiąt tys km i mają się dobrze.

Natomiast trzeba dobrze sprawdzić auto, najlepiej z kimś kto się zna, bo w przeciwnym razie "wpieprzyć" się na minę jest bardzo łatwo ;)

@ W pierwszej kolejności zweryfikuj autentyczność przebiegu

http://images69.fotosik.pl/527/fc8157997e792cbc.jpg
Opublikowano
E46 i e39 to epoka polowy lat 90. Te samochody sa warte 10 max 15tys, e65 ma juz 15 lat i dzieki mentalnosci malo osob je kupuje, i recze ze pierwszy lepszy egzemplarz e65 bedzie w lepszym stanie niz allegrowe lyse igly e39,e46 czy e38 ktore sa najbardziej zaniedbane ze wszystkich samochodow, juz nawet z e60 ludzie zrobili smietnik w cenach do 40 tys. Zastanawia mnie ten niski przebieg, skora i wnetrze nie sa zniszczone, a wiem ze w e65 i e60 skora jest delikatna a przy przebiegu ponad 200 zaczynaja byc juz slady uzytkowania a przy przebiegu ponad 300 schodzi farba ze skory od przetarc
Opublikowano
E46 i e39 to epoka polowy lat 90. Te samochody sa warte 10 max 15tys, e65 ma juz 15 lat i dzieki mentalnosci malo osob je kupuje, i recze ze pierwszy lepszy egzemplarz e65 bedzie w lepszym stanie niz allegrowe lyse igly e39,e46 czy e38 ktore sa najbardziej zaniedbane ze wszystkich samochodow, juz nawet z e60 ludzie zrobili smietnik w cenach do 40 tys. Zastanawia mnie ten niski przebieg, skora i wnetrze nie sa zniszczone, a wiem ze w e65 i e60 skora jest delikatna a przy przebiegu ponad 200 zaczynaja byc juz slady uzytkowania a przy przebiegu ponad 300 schodzi farba ze skory od przetarc

Niestety lub nie, zależnie od punktu widzenia E46 w sensownym stanie z R6 w coupe nie kupisz za takie kwoty jakie podajesz, a nawet za cenę tego E65.

Opublikowano

Niestety lub nie, zależnie od punktu widzenia E46 w sensownym stanie z R6 w coupe nie kupisz za takie kwoty jakie podajesz, a nawet za cenę tego E65.

ogólnie ten model nie trzyma ceny i jest tani, nie ma z byt wielu chętnych na taką siódemkę

Opublikowano

Zgadzam sie w 100%! Za 15k zl kupisz co najwyżej sedana 320. Oczywiście nie mówię tutaj o wypucowanych pod sprzedaż igiełek z Radomia, bezwypadkowych szwajcarów od 70 letniego dziadka.

Opublikowano
E46 i e39 to epoka polowy lat 90. Te samochody sa warte 10 max 15tys...
z tym, że w tej cenie to
allegrowe lyse igly e39' date='e46 [/quote']
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
E46 i e39 to epoka polowy lat 90.

e30 to lata 80 więc po 1000zł powinny chodzić, a do e21 to powinni dopłacać :mrgreen:

Jeśli samochód ma kilkanaście lat i więcej to wiek nie ma już żadnego znaczenia, liczy się stan.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
E46 i e39 to epoka polowy lat 90. Te samochody sa warte 10 max 15tys, e65 ma juz 15 lat i dzieki mentalnosci malo osob je kupuje,

Szczerze zazdroszczę Ci twej nieświadomości :cry2:

Opublikowano
Kolego DRAY czy masz może informację odnośnie auta z tego tematu ? czy coś możesz wyszukać czy przebieg jest prawdziwy jaki jest deklarowany w książce i na blacie auta ? czy są informację o szkodach ?
Opublikowano
Kolego DRAY czy masz może informację odnośnie auta z tego tematu ? czy coś możesz wyszukać czy przebieg jest prawdziwy jaki jest deklarowany w książce i na blacie auta ? czy są informację o szkodach ?

Wykup historię to się dowiesz ;-)

Opublikowano
e65 ma juz 15 lat i dzieki mentalnosci malo osob je kupuje

Ja jednak myślę, że szkopuł tkwi w czymś innym - mianowicie czy owe E65 będzie miało lat 5, czy 15 to serwisowanie tegoż pojazdu potrafi pochłonąć budżet zakupu niejednej E39 lub E46 - a jak wiadomo nic wieczne nie jest. Wiek pojazdu także nie klasyfikuje e65 do klasy niższej - nadal pozostaje to auto segmentu F .