Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest w stanie ktoś podesłać mi dokładna listę kompletu żarówek LED ( wnętrze wszystkie zarówki i tablice tył )

Nie chciał bym rozbierać dwa razy ( sprawdzenie ) potem kupno i zamontowanie. Ułatwiło by mi to prace :)

Opublikowano

Lampka przód: 3x W5W T10

Lampka tył: 3x W5W T10

Dywaniki przód: 2x W5W T10

Bagażnik: 1x C5W, prawdopodobnie 39mm

Schowek przed pasażerem: 1x C5W, prawdopodobnie 39mm

Osobiście kupiłem jedynie W5W i "sztukowałem" ich montaż w schowku i w bagażniku, żeby uniknąć różnicy w barwach między W5W a C5W.

Opublikowano
A czy przypadkiem w naszych modelach po wymianie na LED komputer zacznie krzyczeć że są przepalone ? LEDy pobierają nieporównywalnie mniej prądu i komp może to zinterpretować jakby któraś była przepalona.
Opublikowano
A czy przypadkiem w naszych modelach po wymianie na LED komputer zacznie krzyczeć że są przepalone ? LEDy pobierają nieporównywalnie mniej prądu i komp może to zinterpretować jakby któraś była przepalona.
nic takiego nie ma miejsca, mam u siebie od dwoch lat ledy i zadne bledy sie nie wyswietlaja.
Lampka przód: 3x W5W T10

Lampka tył: 3x W5W T10

Dywaniki przód: 2x W5W T10

Bagażnik: 1x C5W, prawdopodobnie 39mm

Schowek przed pasażerem: 1x C5W, prawdopodobnie 39mm

W wersji wyposażeniowej podstawowej masz w wnetrzu w podsufitce po jednej w5w na lampke.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Komputer nie sprawdza żarówek wewnątrz auta.
Opublikowano
Komputer nie sprawdza żarówek wewnątrz auta.

Sprawdza, ale nie wyświetla błędu.

Np. po wykryciu zwarcia (co udało mi się niechcący zrobić u siebie) i usunięciu usterki nie pojawiało się napięcie w lampach aż do wyłączenia i włączenia zapłonu.

Opublikowano
Wszystko spoko kupiłem 6x w5w ale okazało się ze wystarcza 4 sztuki z tyłu jest tylko jedna żarówka
Opublikowano
ZamontowaLem w5w i wszystko spoko gdy silnik nie pracuje świecą gdy odpale auto gasna i nie da się ich uruchomić ani guzikikiem ani otwarciem drzwi. Co to może być ?