Skocz do zawartości

318i 97r pompka do spryskiwaczy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie otóż padła mi pompka od spryskiwaczy i zacząłem sobie szukać na alledrogo jakiejś, dość sporo tego znalazłem jednak wtyczki jakie w nich widzę wydają mi się inne od tej którą ja mam, załączam przykładową aukcję z pytaniem czy mogę kupić tą pompkę i zamontować ją u siebie czy lepiej jednak nie.

Aukcja: http://allegro.pl/pompka-spryskiwacza-bmw-3-e46-e91-5-e39-x3-x5-z3-i5867728165.html#thumb/1

a jeżeli nie tą pompkę to czy jest mi ktoś w stanie dać link do aukcji/sklepu gdzie takową pompkę mogę zakupić.

Opublikowano

Pompka którą podesłałeś jest z nowszą wtyczką. miło taką wtyczkę E46, E39 i nowsze. Ty szukaj pompki od E36 lub E34, chyba E30 też ma taką samą.

Coś w ten deseń:

http://allegro.pl/pompa-spryskiwaczy-szyby-czolowej-bmw-3-e36-5-e34-i6598050341.html

Opublikowano
Ja wyrwałem ze szrotu pompkę od E46 razem ze wtyczką za 20zł. Wtyczkę przelutowałem i śmiga :D
Opublikowano
przedlift i polift maja inne wtyczki
Opublikowano
  • Autor

ja mam polift jednak zbiorniczek wraz z pompką kupiłem za grosze z jakiejś starej buni był to chyba rocznik 92 i jak dobrze pamiętam wtedy musiałem wtyczkę przerobić.

edit;

Tak jak ktoś wspominał udałem się na szrot i kupiłem sobie zbiornik + pompkę + wtyczkę za 25zł :)

Opublikowano

ja mam polift jednak zbiorniczek wraz z pompką kupiłem za grosze z jakiejś starej buni był to chyba rocznik 92 i jak dobrze pamiętam wtedy musiałem wtyczkę przerobić.

dlatego, że mają inne wtyczki jak napisałem wcześniej, to chyba proste