Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam posiadam f32 z usa i posiada ona czerwone klosze z tyłu do kierunków kupiłem ledowe żarówki które przebijają na pomarańczowo ale wywala błąd w komputerze i teraz pytanie czy da sie wyłaczyć sprawdzenie żarówek ?? posiadam e-sys ale jakie wpisy są odowiedzale za sprawdzanie kierunków tył był bym wdzięczny za pomoc
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano (edytowane)
szukałem ale nic nie znalazłem

Dziwne, ja już znalazłem - za 2 minuty . Może masz dostęp do internetu inny ? ))))) Ach tak, zapomniałem - tylko w Korei Północnej inny dostęp do internetu ))))) :search:

Tam ich szef nie pozwala im wychodzić w globalnej sieci ))))))))))))

Edytowane przez temsky740
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
raczej ten sam to podziel sie tym znaleziskiem :)

Jak rozumiem już rok później, w Polsce bardzo niechętnie dzielą się nowymi informacjami , widać duża konkurencja daje o sobie znać . Obserwowal nawet jak od mnie jeden człowiek z Katowic ukrywał ekran laptopa z numerem softu do nowego DDE )))) Oto klaun.

Wszystkim, komu trzeba będzie - pisać na prywatne wiadomości.

Gibi, mogę ci pomóc poprzez TeamViewer.

• Główni Moderatorzy
Opublikowano

Powiedz kolego Temsky do czego były potrzebne twoje 3 posty ?

REM » 3061 » FRA_H_L_KALTUEBERWACHUNG » nicht_aktiv

REM » 3061 » FRA_H_L_WARMUEBERWACHUNG » nicht_aktiv

REM » 3061 » FRA_H_L_IS_LED » aktiv

REM » 3061 » FRA_H_R_KALTUEBERWACHUNG » nicht_aktiv

REM » 3061 » FRA_H_R_WARMUEBERWACHUNG » nicht_aktiv

REM » 3061 » FRA_H_R_IS_LED » aktiv

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano (edytowane)
Powiedz kolego Temsky do czego były potrzebne twoje 3 posty ?

Bo on nie szukał te ustawienia w internecie - czy to nie jest jasne ? A ty wziąłeś i talerzyk podrzucił mu z jedzeniem. A google podaje dziesiątki stron z tej informacji.

Czy to tak trudno znaleźć informacje ? On ani minuty czasu nie poświęcił na poszukiwania, a ty zmarnowałeś swój czas, który mogł poświęcić żonie, dziecku. I tylko o to chodzi , Randall.

Edytowane przez temsky740
  • Główni Moderatorzy
Opublikowano
Nie potrafił znaleźć to można pomóc zamiast nabijać posty. Chyba po to jest forum.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Nie potrafił znaleźć to można pomóc zamiast nabijać posty. Chyba po to jest forum.

Z powodu takich odpowiedzi, Randall, i będzie o wiele więcej bezsensownych postów typu szukałem, ale nie znalazłem, pomocy. Przy czym więcej niż moich . Myślę, że wiesz o czym mówię. No i konkurencja, jak bez niej. Chociaż ta informacja to nie jest tajemnica, ponieważ leży to info na dziesiątkach stron w google . A więc tak, forum dla komunikacji i pomocy. P. S. zawsze gotowy do pomocy... Poczytaj, Randall, sąsiedni temat o е36 - tam człowiek coś robi dla swojej maszyny, i otrzymał odpowiedź w odpowiednim kierunku.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Dziękuję bardzo Randall ale znalazłem to samo właśnie i ogarnąłem już temat

Co należało udowodnić. Gratuluję !!!

• 4 lata później...
Opublikowano

Temsky740 Wiesz dlaczego wypie…ją cię z każdego Forum

To ci odpowiem bo śledzę bardzo dużo Forum gdzie byłeś , jesteś niemiły dla innych za wszystko byś brał pieniądze I to niemałe i uważasz się za Alfę i Omega a naprawdę jesteś zwykłym pajacem który liznął trochę wiedzy z Internetu gdyby nie fora angielskie gow.. byś wiedział więc zmień swoje podejście do innych i zacznij albo pomagać albo w ogóle się nie udzielaj.

Maniacy BMW