Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Mam problem, Przestały mi działć nawiewy w e70. Działa tylko na szybę, reszta odcięta. Pojawił się błąd klimatyzacjiz trzeciego rzędu foteli. Tam klima wogóle nie chodzi. Wentylator nawet się nie włącza. Błąd to 9C56. Wytargałem czujnik w trzecim rzędzie. Odpinałem moduł. Z odpiętym modułem ten sam błąd 9c56. Nawiew nie działa żaden oprócz tego na szybę. Pliss help.
Opublikowano
Witam. Jeśli problem aktualny to Twój błąd ma kilka tłumaczeń. Nie tylko chodzi o trzeci rząd. Musiałbym zrobić diagnostykę swoim kompem, żeby szczytał VIN. Jestem z Legionowa także jeśli byłbyś zainteresowany to mogę pomóc. Pozdrawiam
Opublikowano

Właśnie dziś rozebrałem wszystko od trzeciego rzędu po deskę. Poodpinałem wszystkie wtyczki, wyjłłem sterowniki, klimatyzacji przód i tył, odpiąłem aku na kilka godzin. Montowałem wszystko i ..eureka wszystko działa:):)

tak więc dziękuję udało się uruchomić. Ostatnio wszystkie naprawy w samochodzie to brak kontaktu, styku, lewe powietrze itp:)