Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam tak jak w temacie posiadam auto bmw e39 2000r. sedan 2.0. I mam do was dwa pytania : 1. Posiadam komplet opon zimowych na felgach stalowych 225/60 r.15 czy mogę zakupić nowe opony o rozmiarze 215/65 r.15 i wejdą bez problemów nie będzie uciekać z nich powietrze ani nie będzie z nimi żadnych problemów przez to, że są 1 cm węższe i 0.5 cm wyższe ? 2. Jakie opony wybrać *Hankook Winter i*cept RS2 W452 215/65 R15 96 H czy *Uniroyal MS Plus 77 215/65 R15 96 H ?. Z góry dziękuję za odpowiedź.
Opublikowano
pewnie ze mozesz takie wrzucac nic nie bedzie uciekalo ja bym wybral hankooka :wink:

Czasem na drodze spotykam prawdziwych szalencow...

Pedza na złamanie karku i wbrew rozsadkowi...

Czasem naprawde ciezko ich wyprzedzic...

Moje 730d==>

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
Polecam sprawdzić Yokohama V905. Te oponki spokojnie w testach konkurują z segmentem premium, a mają bardzo dobry stosunek cena do jakości.
  • 2 tygodnie później...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Roznica nie bedzie rowna 5mm, bo profil to stosunek srednicy i szerokosci, ale spokojnie mozesz zakladac, z tym, ze powinien byc to rozmiar z naklejki, czyli dedykowany przez producenta. Z wymienionych wybralbym hankooka, ale rzuc okiem na debice frigo, maja wzor bierznika ze starych goodyearow ultragrip.

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.