Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam mam problem z centralnym zamkiem, nie mogę otworzyć ani zamknąć pilotem, przestało działać z dnia na dzień, wymieniłem baterie, sprawdziłem kable idące z klapy bagażnika, podmienilem anteny w słupkach tylnych, próbowałem zakodować kluczyk z innego e39 niestety cisza, dodam że centralny działa gdy otwieram kluczykiem i przycisk na konsoli też działa, bezpieczniki sprawdzone, co jeszcze może być nie tak,?
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano
ciągle walcze z tymi pilotami ale niestety nie udało sie do tej pory zakodować, moze ktos cos podpowie, dzieki
  • 3 miesiące temu...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)
moze trzeba zmienic antene w słupku z lewej strony , ona jest od radia , nie wiem czy ma cos wspólnego z centralnym, bo podmienialem ja ale z innego nowszego modelu, natomiast z prawej strony podmienialem na taka sama i zero reakcji , nie zakoduje pilota, dodam tylko ze jak otwieram kluczykiem to nie zapala się lampka w środku , a jak zamykam to lampka gaśnie Edytowane przez mlod125
  • 5 miesięcy temu...
Opublikowano
Ok napisze , dokładnie jak poloneza otwieram , pilot padł z dnia na dzień i nie wiem co to może być rok czasu już będzie jak szukam , byłem w serwisie w i tez nie wiedza, tylko tyle powiedzieli ze auto nie przyjmuje kodowania pilota a pełna diagnoza od 800zl w górę Heh , szukam dalej , kluczyk wysyła sygnał jak by ktoś pytał
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Witam , podmienisłem anteny i nic to nie działa , podejrzewam ze wpływ na to ze nie zakoduje pilota ma to ze jak otwieram kluczykiem to nie zapala się światło w środku , przedtem się zapalało , jak zamykam suto to światło się gasi ,

Teraz pytanie gdzie szukać , co odpowiada za zapalenie się światła gdy otwieram auto kluczykiem ?

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

witam inpa pokazuje

ZKE3 GM1

147 power up from the gm III

error frequency 3

static error

czy to jest zwiazane z centralnym zamkiem ze nie zakoduje pilota , co to za błąd?

Opublikowano
Udało się pilot działa , podmieniłem antenę w prawym słupku i działa , dodam tylko ze podmieniając antenę trzeba ja przykręcić do karoserii , dzięki temat do zamknięcia
  • 3 lata później...
Opublikowano
witam inpa pokazuje

ZKE3 GM1

147 power up from the gm III

error frequency 3

static error

czy to jest zwiazane z centralnym zamkiem ze nie zakoduje pilota , co to za błąd?

Witam , mam w tym module ten sam błąd - czy był on rzeczywiście związany z centralnym zamkiem ??

u mnie czasem centralny nie zamknie prawych tylnych drzwi