Skocz do zawartości

Felgi z M4 GTS do M2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Montował ktoś felgi z F3x do F2x? Wiem że są różnice, trzeba jakiś dystans dorzucić czy nie da rady?

Chciałem do M2 włożyć fele 666M, ale są naturalnie tylko pod M4 rozmiarowo.

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
Sławek masz już M2?
Opublikowano

Nadal nie mam potwierdzonej daty produkcji, co mniej więcej znaczy tyle, że najszybciej dostanie listopad/grudzień. Generalnie w Bawarii Katowice sprzedawca powiedział mi wszyscy co tylko chciałem usłyszeć, żebym tylko zostawił zaliczkę ;] Coś czuję, że następne BMW będzie jednak od Sikory, jak pierwsze moje, bo tam mi od razu mówili, że realnie M2 jest na grudzień.

A po przeczytaniu tego tematu na bimmerpost wiem tyle ile wiedziałem. Będę musiał się z kimś z M4 zapewne dogadać i na żywo przypasować, w bielsku jednak trochę tego jeździ, dziś mijałem czerwone M4 cabrio :)

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

jak bedziesz kupowal nastepne bmw to przyjedz do warszawy, zalatwie CI lepszy rabat niz na slasku a i podejscie do klienta bedzie lepsze

guaranteed

Opublikowano
Nie wiem czy następne będę jeszcze kupować w Polsce, bo muszę wykładać przez to sporo kasy i potem o zwrot się starać, a można by od razu bez tego. Ale dojdę jeszcze do tego ;]
Opublikowano

Jak chcesz Sławku to Ci mogę załatwić na Słowacji BMW, znajomy już parę aut tak zrobił i bardzo fajnie wychodzi i wcale nie trzeba firmy sk/cz a auto i tak na słowackich tablicach :cool2:

Ja po nowym roku coś będę działał w temacie dalej.