Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 146
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Dzieki :)

Jeszcze mam zastrzezenia co do czarnego dachu, nie do konca moge sie przekonac. Od przodu jest ok, ale od tylu cos mi nie pasuje. Folia pewnie niedlugo wyleci :D

A tablica jest przyklejona na tasme dwustronna.

Tymczasem...

Przedwczoraj odebralem auto - bylo na wymianie grania :D

IMG_3862.jpg

Na przod wpadly: Audio System X200BMW DUST EVO

Na tyl: Audio System HX100DUST BMW DUST EVO

Wzmacniacz 6-kanałowy 6x 105W RMS z 8-kanałowym procesorem DSP - Mosconi D2 80.6.

Do tego oczywiscie nowe kable i wygluszenie kazdego potrzebnego elementu :)

Wyszlo tlusto, poczekam tylko az glosniki sie dogrzeja i pojade na strojenie pode mnie, ale i tak jest pieklo :D

Mysle, ze w niedalekiej przyszlosci doloze jeszcze Konwerter sygnału światłowodowego Audison BIT DMI.

Opublikowano

Jeszcze mam zastrzezenia co do czarnego dachu, nie do konca moge sie przekonac. Od przodu jest ok, ale od tylu cos mi nie pasuje. Folia pewnie niedlugo wyleci :D

Dach moim zdaniem pasuje super, udaje bardzo dobrze panoramę :P

http://s32.postimg.org/8t3axzpc5/podpis_Forum_BMW.png
Opublikowano

Dach moim zdaniem pasuje super, udaje bardzo dobrze panoramę :P

No a panoramy brakuje mi tak samo jak 35d :D

O co chodzi z brakiem przedniej tablicy? Nie masz problemów przez to?

Lepiej wyglada bez tablicy. Nie mam zadnych problemow.

Kiera wreszcie wpadla :)

IMG_3928.jpg

IMG_3929.jpg

IMG_3931.jpg

Opublikowano

Powiem szczerze, ze bez tej tablicy auto wyglada duzo bardziej agresywnie. Sam bym tak zrobił ale sie boję :D do tego mam dziury w zderzaku po śrubach mocujących ramkę.

Za to kierownica jest bajka, to chyba najlepsza Mpakietowa kiera jaką widziałem/macałem. Ta z G30 w Mpaku wyglada gorzej od niej, bardziej barokowo.

Opublikowano
Jak bedziesz zamawial G30 to powiedz, zeby Ci nie robili dziur na ramki, a pokaze Ci patent jaki ja mam u siebie na tablice jakby juz jakis nadgorliwy policjant sie trafil :)

A zeby dziury po ramce załatac nie trzeba malowac calego zderzaka :)

Czyżby magnes na belce ?

Opublikowano
Niee, na belce jest jeszcze steropianowy absorber czy jak to sie nazywa, wiec nie ma szans, ale mam przyklejone magnesy neodymowe od srodka zderzaka, a do tablicy blaszke :) trzyma na tyle mocno, ze nawet na autostradzie nie powinna odpasc :)

Brzmi rozsądnie, masz jakieś foto jak duże są te magnesy i ile ich tam upchałeś :P ?

Opublikowano

Tak, pozniej zrobie fotki i Ci pokaze. Jedyny minus tych magensow, ze jak auto jest niemyte pare dni to widzisz na zderzaku miejsca w ktorych sa te magnesy. Przez to, ze sa takie mocne przyciagaja jakies mini gowienka. Ale o zarysowania martwic sie nie musze, bo mam folie premium shield, wiec nawet na sucho moge przetrzec i zderzak nie ucierpi :)

Potem wrzuce fotki :)

Opublikowano
mega autko :cool2: gleba musi być bo bez tego to byłaby koza :D turasek ze sportowym charakterem to jest to :cool2: Powodzenia w dalszych modach :D
Opublikowano

Świetnie! :cool2:

Zmień może sobie jeszcze wybierak biegów jak do skrzyni sport. Wygląda o wiele lepiej a wymiana to max godzinka.

Import pojazdów z USA, Kanady, Emiratów.

www.importusa.pl

www.facebook.com/importusa

Opublikowano

a więc tak wygląda zderzak po ok.tygodniu niemycia (widać po prostu miejsca w których są magnesy). Każde jakieś mini opiłki metalu przyciąga. Magnesy mają taki rozmiar 45x25x10mm. Są cholernie mocne. Zdjęcie tablicy wrzucę później i wkońcu muszę filmik nagrać. Tablica trzyma się na tyle mocno, że przy ponad 200km/h nawet nie zleci ze zderzaka :)

na czerwono zaznaczyłem miejsca w których są magnesy. Na zderzaku mam bezbarwną folię premium shield, co by się zderzak nie rysował jak w krytycznych sytuacjach musialbym tablicę założyć :)

magnesy.jpg

Ale po co te magnesy ? Tylko po to żeby zdejmować tablicę do zdjęć ? Bo przecież jeździć bez tablicy nie wolno => mandat.

Bez tablicy jeżdżę cały czas, jeszcze się nie zdarzyło (w bmw), żebym musiał ją przy policjantach zakładać. Nigdy jeszcze nie dostałem mandatu za to, a jeżdżę bez tablic już ze 3 lata :)

Podczas ostatniej wycieczki przejechalem przez cale niemcy, cala austrie, cale czechy, cala chorwacje, prawie cale wlochy, szwajcarie i nie bylo najmniejszego problemu za brak tablicy. Jedyne w bosni i harcegowinie sie przyczepili, ale tam szukali po prostu wszystkiego, zeby hajs ze mnie sciagnac. Klasyczny walek - czyli wmawianie mi, ze potrzebuje wykupic u nich ubezpieczenie, bo moje u nich nie obowiazuje :norty: klocilem sie z idiota przez 30min o moje ubezpieczenie, az wkoncu sobie odpuscil. Juz tam na miejscu odpalilem google i jest to znany przypadek wymuszania na ludziach wykupienia u nich ubezpieczenia a do przejechania jest z 10km.

Świetnie! :cool2:

Zmień może sobie jeszcze wybierak biegów jak do skrzyni sport. Wygląda o wiele lepiej a wymiana to max godzinka.

przemyślę temat, bo podoba mi się ten ceramiczny(?) wybierak :cool2:

mega autko :cool2: gleba musi być bo bez tego to byłaby koza :D turasek ze sportowym charakterem to jest to :cool2: Powodzenia w dalszych modach :D

nareszcie ktoś kto rozumie! :norty: dzięki kolego! :D

Opublikowano

A wiec tak to dziala :)

https://youtu.be/iN9pD1XgT14

Pare dni temu wpadl box, szkoda mi bylo gwarancji na softa. Jak na box przyrosty bardzo przyzwoite. Softem moc by byla podobna, tylko moment bylby w okolicach 490-500. Auto zaczelo sie zdecywanie lepiej odpychac :)

IMG_3990.jpg

Opublikowano
Mysle, ze nic nie powinno sie dziac. Auto bardzo dobrze dotarlem. Zaraz robie serwis olejowy ze wszystkimi filtrami, jezdze z wylaczobym start/stop, chlodze turbo, nie katuje, wiec trzeba miec nadzieje, ze zadnych niespodzianek nie bedzie. W razie czego co za problem usunac temat na forum :D
Opublikowano
Ja po zmianie softu w swojej też jakoś przestałem narzekać, ale zacząłem zauważać że kolejne auto będzie musiało mieć napęd na 4