Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć

Pytanie jak w temacie - na lewym kielichu wybity jest numer nadwozia a co oznacza numer na prawym (stojąc przodem do auta)kielichu?

Czy mając obydwa numery można sprawdzić czy "to ten" sam samochód. Pytam bo ogladając autko zwróciłem uwagę na napis na prawym kielichu "BMW seria 5" i coś tam jeszcze nie bardzo czytelne. Namalowane to było białą farbą jak malują na szrotach. Te numerki to BU07520 (7ostatnich z lewego) i 61883 (lub9)527 na tym od kierowcy.

Pytam bo poza "brzęcząco-pierdzącym" wydechem i zanikającymi poikselami na desce autko było naprawde fajne i za rozsądną cenę, tylko ten napis na kielichu nie daje mi spokoju...

Pozdrawiam

Opublikowano
To może rzuci ktoś okiem pod maske swojego e39 i zobaczy czy na lewym kielichu jest VIN a na prawym jakiś tam inny, podobny do tego ,o którym mówiłem.
Opublikowano

napis na prawym kielichu "BMW seria 5" i coś tam jeszcze nie bardzo czytelne. Namalowane to było białą farbą jak malują na szrotach.

Może po wypadku została dospawana cała ćwiartka ze szrotu :?: :norty:

BMW to samochody, reszta to tylko nieudane próby...