Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, mam pytanie odnośnie jednego elementu w e46 który mi się szalenie podoba. Niewiem do końca jak fachowo się to nazywa, nawiew? Wylot? Na zdjeciu które zamieściłem poniżej widac ten wywiew tak jakby z silnika z lewej i prawej strony samochodu nad kołem.

Moje pytanie brzmi czy ktoś orientuje się czy gdzieś w Trójmieście / Pomorskim zrobią mi to? I jaki budżet na to szykować?

https://www.google.pl/search?q=e46&client=ms-android-samsung&prmd=ivn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjYisfrlo_OAhVhOpoKHanoAT8Q_AUIBygB&biw=360&bih=559#imgrc=ZfDbrz03kkUQLM%3A

Opublikowano
Wiejski tuning odpada, chodzi mi o cały montaż takiego chłodzenia. Ktoś się orientuje jak wygląda zabawa z tym?
Opublikowano

Wydaje mi się, że musiałbyś kupić kompletne błotniki od modelu m3 i zamontować wtedy będzie ORI ! bo jak chcesz, żeby dobrze wyglądało i kupiłbyś same wloty to i tak trzeba będzie ciąć dziurę w błotnikach a zamontowanie tego idealnie prosto będzie graniczyło z cudem :)

M3 wychodziło tylko w wersji coupe (chyba) więc buda też musi być coupe bo inaczej do sedana czy kombi nie podejdzie :)