Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ładny egzemplarz??

http://img.otomoto.pl/photos/original/C1/C129/C12963/C1296377_5.jpg

http://img.otomoto.pl/photos/original/C1/C129/C12963/C1296377_2.jpg

http://img.otomoto.pl/photos/original/C1/C129/C12963/C1296377_1.jpg

http://img.otomoto.pl/photos/original/C1/C129/C12963/C1296377_4.jpg

to j :twisted2: est zastępcza opcja jeżeli nie wypali mi kupno m5

Opublikowano

Dobra, dobra ... wiadomo :D

Jak kupisz M5, to daj znać ... poganiamy się w okolicy. :twisted:

CBR 600F 120KM 01', chyba nie bede musial na Ciebie zbytnio dlugo czekac ? :twisted2:

Jezeli sie nie myle, to bedzie to pierwsza E39 M5 w naszym regionie, dokladnie mam na mysli Koszalin :8)

pozdrawiam, dobry wybor :cool2:

pzdr,
Opublikowano
Dobra, dobra ... wiadomo :D

Jak kupisz M5, to daj znać ... poganiamy się w okolicy. :twisted:

CBR 600F 120KM 01', chyba nie bede musial na Ciebie zbytnio dlugo czekac ? :twisted2:

Jezeli sie nie myle, to bedzie to pierwsza E39 M5 w naszym regionie, dokladnie mam na mysli Koszalin :8)

pozdrawiam, dobry wybor :cool2:

spotkłem się z jedną na koszalińskich rejstracjach granatowa M5, problem dla mnie jest tylko ze spalaniem jeżeli to będzie do 15 litrów to jeszcze dam rade, ale powyżej chyba wymiękam:P

Opublikowano
ale to ze zdjec to przeciez nie jest "M" .. ja tam widze jedynie M-pakiet ;) ale i tak sliczna
kupie szerokie 17" do E36 - najchetniej 9" przod i 10" tyl
Opublikowano
ale to ze zdjec to przeciez nie jest "M" .. ja tam widze jedynie M-pakiet ;) ale i tak sliczna

:arrow:

to jest zastępcza opcja jeżeli nie wypali mi kupno m5

Bayerische Motoren Werke... i tak trzymac!!!

http://img435.imageshack.us/img435/930/fv3df.png

Opublikowano
problem dla mnie jest tylko ze spalaniem jeżeli to będzie do 15 litrów to jeszcze dam rade, ale powyżej chyba wymiękam:P

To był żart ???

Jeżeli kupujesz taki samochód to sprawa spalania nie powinna Cie interesować.

Z samochodami typu M, RS czy AMG jest ten sam porblem co z pewnym typem kobiet - są bardzo drogie w utrzymaniu. To ma sens. Inaczej każdy by miał M i jakąś Pamele Anderson u boku.

"Aerodynamika jest dla tych, którzy nie potrafią budować silników" - Enzo Ferrari
Opublikowano
Czerwone pole na obrotomierzu zaczyna się przy... 4500 obr/min więc to raczej tylko M-pakiet :wink:

Czyli klekot

Opublikowano
A tak dla ciekawości spytam ile palą poszczegulne M 5-tki :) Poczynając od E34 poprzez E39 i na koniec E60? Pytam z czystej ciekawości :)

A nie ciekawi Cie czy przypadkiem juz ktos o tym na forum nie pisal?

:search:

były: E30 318is coupe, E30 325i saloon, E36 320i coupe, E34 520i sedan
Opublikowano
Hmm... ale nikogo nie obrazając ta wyszukiwarka to jeden wielki bajzel :duh: Przy wyszukiwaniu wątku pt. " Spalanie w M5" Znalazłem odpowiedz odnośnie uszkodzonej wycieraczki :mad2:
Opublikowano

Nie obrazajac nikogo, to wyszukiwarka, tak jak kazdym innym narzedziem, trzeba umiec sie poslugiwac... :mrgreen:

Wskazowka: jezeli poszukujesz wiecej niz 1 slowa, ale chcesz by byly wyszukiwane tylko posty ktore zawieraja wszystkie szukane slowa, zaznacz opcje "Szukaj wszystkich słów". To chyba najczesciej popelniany blad... :roll:

były: E30 318is coupe, E30 325i saloon, E36 320i coupe, E34 520i sedan
Opublikowano
Zrobiłem dokładnie tak jak powiedziałeś i wyskoczył mi problem z wycieraczką :duh: Probowałem tez metody typowo googlowej (tekst umieszczony w cudzysłowiu) i nie chciało współpracować :(
Opublikowano

Wow nie wiedziałem ze wywoła to taką burze :oops: :oops: Miałem okazje sie przejechać M5 E39 , mój brat taką M5 posiadał bez ogranicznika prędkości więc wiem co sie czuje w tym aucie :wink: :wink: Lecz gdy teraz dorosłem do takiego wozu, i patrze po komisach i allegrach i innych :lol: i ceny tych autek zaczynają si od 55 tysięcy w naprawde dobrym stanie nie powiem że jest to bardzo ciekawa propozycja i jestem zainteresowany...Nie ukrywam też że pytam o spalanie ponieważ wiekszość czasu jezdze po miescie a wiadomo jak to u nas wyglada jazda ppo miescie mam teraz auto ktore spala 13-15 litrow Ford RS2000 i jeżeli M5 paliła by w tych granicach dałbym rade, wiadomo mało takich autek jest u nas sa nie powtarzalne, wiec jestem za jej kupnem, jednak myśle czy nie lepiej byłoby kupić mocną wersje E-39 nie M5 i troszke ją mechanicznie podrasować..... :?: Lub jeszcze jedna wersja :!: :!: przerobić ja na gaz :lol: :lol: tylko nie wiem czy jest taka możliwośc i czy to się opłaca :?: :?: :?: :?:

Czy jest możliwośc zrobic M5 E39 na gaz??i np. po mieście gaz a jakies wypady normalnie??

troche to może smieszne ale moim marzeniem jest takie auto, jest ono w moim cenowym zasiegu jednak koszty zwiazane z paliwem moga byc za duze wiec szukam oszczedności i kąbinuje :lol: :lol:

Jeżeli kupujesz taki samochód to sprawa spalania nie powinna Cie interesować.

Z samochodami typu M, RS czy AMG jest ten sam porblem co z pewnym typem kobiet - są bardzo drogie w utrzymaniu. To ma sens. Inaczej każdy by miał M i jakąś Pamele Anderson u boku.

Szczerze to moge nie mieć kobiety, jak miałbym np .BMW M5 E-39 lub nowszą, M3 lub PORSCHE GT3 RS, jeszcze jeden Mitsu EVO VIII FQ 512, Z KOBIETAMI SAME PROBLEMY CIAGLE GADAJA A Z AUTAMI JEST INACZEJ :D :D :D :D

Opublikowano
Czy jest możliwośc zrobic M5 E39 na gaz??i np. po mieście gaz a jakies wypady normalnie??

Hehehehe. Czekałem na to pytanie. Byłem pewny, że padnie. TERAZ POLSKA :mad2:

"Aerodynamika jest dla tych, którzy nie potrafią budować silników" - Enzo Ferrari
Opublikowano

Dziś wyścig F1. Oby tylko Kubicy nie udzieliło się - TERAZ POLSKA. Bo do BMW Sauber'a wstawią jakąś ciekawą sekwencję :mad2:

Ostatnio tzn. w piątek, byłem na małym zlocie sportowych furek. Było kilka mPowerów, ale żaden nie miał gazu.

Zaryzykuję, że jeżeli wstawisz gaz do swoje Emki, to będziesz pierwszych gazownikiem Emki w Polsce. Oczywiście mam na mysli prawdziwe i zadbane Emki. Ale świat należy do odważnych :twisted2:

Opublikowano

hmmm jezeli ciebie przeraza spalanie w miescie 15 l (ja myslalem srednie pol w trasie, pol w miescie) to odpusc sobie M5 bo przyjdzie czas przegladu to bedziesz ja musial sprzedac (jakas wymina tarcz czy klockow co jest czeste w M5) a juz nie mowiac o jakiejsc awari bo mowisz ze za 55 tys mozna kupic w dobrym stanie :-) (nie sadze)

A tak pozatym odrazu kupowac emke to bez sensu, ja tak uwazam bo po pierwsze masz forda czyli FWD i nie jestes nauczony RWD a z taka moca to niebezpieczne, a po drugie (jesli opanujesz ta moc) to szybko bedziesz chcial czegos wiecej i wtedy zostaje tylko nowe M5 lub M6 a to juz kasa 90-110 tys euro.

Lepiej 540 E39, kolega ma i tez na gaz przerobil i mowi ze teraz to calkiem ekonomieczne auto. Ponoc 540 jego ojca mniej pali od jego 325 E36 :-)

Tłumaczenia: niemiecki, hiszpański, włoski.

Pozdrawiam

Grzesiek

http://img53.imageshack.us/img53/3782/pict6529panoramaresize8pl.jpg