Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam wszystkich forumowiczow. Czy ktos z was ma moze jakiegos godnego zaufania znajomego ze Szczecina lub okolic, ktory sprowadza auta z Niemiec? Albo moze ktos sam to robi? Jaki jest koszt takiej uslugi (wlaczajac w to oplaty, przeglad, etc. - tak zeby mi pozostala tylko rejestracja). Potrzebuje do konca sierpnia kupic auto (BMW 530d kombi, 99-2001), tyle ze z powodu pracy wyjazd do Niemiec nie jest dla mnie mozliwy. Pozdrawiam!
Opublikowano
Jesli nie ma doswiadczenia w kupowaniu aut, nie zna podstaw niemieckiego to niech lepiej jedzie z kimś. To nie takie proste kupic dobre auto za w miare rozsądną cene
Opublikowano
Jesli nie ma doswiadczenia w kupowaniu aut, nie zna podstaw niemieckiego to niech lepiej jedzie z kimś. To nie takie proste kupic dobre auto za w miare rozsądną cene
On nie chce jechać z kimś tylko kogoś wysłać.

A to robi wielką różnicę. :)

http://img223.imageshack.us/img223/6755/633csi21nn.jpg
Opublikowano
O, widze u kolegow prawidlowa dedukcje:) Niestety, wyjazd do niemiec jest dla mnie ciezki do wykonania - potrzebowalbym kogos po prostu wyslac. A do Kamila sie wkrotce odezwe. Pozdrawiam!