Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Pytam się już po raz kolejny, ale co tam. Może ktoś wytłumaczyć co to jest ta "gwarancja techniczna" i jak to działa? A może ktoś już próbował z niej korzystać? Chociaż jak dla mnie, to śmierdzi trupem.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Moje e46 miało takie samo wnętrze . Jak sprzedawałem miała ok 250tk ,ale fotel przy tym wyglądał jak nowy .
Opublikowano
Za tą cenę to już widzę co to jest... szkoda tylko drogi i oglądania bo w tej cenie to 1.8. Może pomyliło im się i miało być 1.8 :D
Opublikowano
Tak jak kolega wyżej pisze, coś za tanio jak na 2.8 w dobrym stanie, rozumiem że to sedan i jest tańszy w zakupie niż np coupe ale i tak cena troszeczkę podejrzana. Może jestem za bardzo przewrażliwiony :D Druga sprawa: jeżeli chodzi o zdjęcia całej BMW są one tak zrobione żeby auto nie było zbyt blisko a błyszczało się jak psu ***** Teoretycznie z zewnątrz ciężko jest dostrzec jakiekolwiek wady wizualne. Jeżeli mieszkasz daleko od miejsca gdzie stoi ten samochód to poczekaj i poszukaj coś blisko siebie :) Żebyś nie wpadł tak jak ja jadąc ze znajomym po jego samochód prawie 500km :) (a miał być świetny Opel bez wkładu)