Skocz do zawartości

E39 523i zderzaki M pakiet

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam kilka pytań odnośnie M-pakietowych zderzaków ponieważ przymierzam się do kupna na przód i tył.

Czy belka ze zderzaków przed liftem pasuje do M-pakietów ?

Myślę raczej o kupnie używanych oryginałów ale jak wiadomo ciężko jest znaleźć takie w dobrym stanie więc pytanie brzmi czy w grę wchodzą jakieś dobrej jakosci zamienniki ?

Pozdrawiam :D

Opublikowano

Witam

Ja kupowalem na przod mpakiet zderzak zamiennik powiem szczerze nie moglem do niczego sie przyczepic,basia byla przed liftem.Wszystko pasowalo.

podobnej aukcji kupilem http://allegro.pl/zderzak-bmw-e39-m5-m-power-m-pakiet-halogeny-96-03-i5366255637.html

Opublikowano
  • Autor
A masz może zdjęcia swojego auta z tym zderzakiem? Mógłbym zobaczyć ? :D
Opublikowano

A pasują do tych zderzaków oryginalne listwy z czujnikami parkowania?

Czy są zaznaczone miejsca do wiercenia otworów na spryskiwacze reflektorów?

Opublikowano
Na spryski sam wyciolem bez problemu w listwach nie ma na czujniki otworow ale to nie jest problem mozna samemu wyciac wiertelko wkretarka, pilnik i jazda. :D
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano
Witam mam dwa pytania co do tego zderzaka, kupowałeś ten zderzak dokładnie z tej firmy której link wrzuciłeś? i czy mógłbyś dorzucić zdjęcie bardziej z boku? mam na myśli spasowanie zderzaka do błotnika. Pozdrawiam :D
Opublikowano

http://otomoto.pl/oferta/bmw-seria-5-540i-lift-mpakiet-xenon-navi-komforty-hi-fi-sound-individual-z-niemiec-ID6ypTMT.html

na tej aukcji ze sprzedaza auta identycznie mialem spasowany zderzak tutaj tez widac ze zderzaki sa kupione zamienniki.

Opublikowano
Przed malowaniem nowego zderzaka zaloz go i zobacz jak jest spasowany.Ja tak robilem