Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

witam, przymierzam sie do F11, zaciekawilo mnie to ogloszenie

http://allegro.pl/show_item.php?item=6154383613#e62d0fcb00

nr VIN: DU53096

fabrycznie bez pakietu zewnetrznego M, ale sprzedajcy twierdzi ze po malej stłuczce dołożyl zderzaki i progi, lakierowane były blotniki oraz maska, szyby, chłodnice nie ruszone oryginalne. Podana cena do negocjacji. Przebieg ok 126 tyś po odczycie z kluczyka w serwisie powienien się zgadzać. Brak książki serwisowej.

Czy ktoś z Was ją ogladał i coś powie na temat jej stanu. Ze Szczecina do Białegostoku mam sporo km dlatego zastanawiam się nad jazdą. Może ktoś z tych okolic jest w stanie mi pomoc poprzez oglądnięcie samochodu i jakąś opinie?

Edytowane przez Magker
Opublikowano
A drugie kwestia tej "stłuczki". Pytałeś o zdjęcia po stłuczce jak to wyglądało? Dziwne gdyby sprzedający takowych nie posiadał.
Opublikowano
samochód jezdzi w kraju od 2 lat, jest w ciąglej eksploatacji jako drugie czy trzecie auto w rodzinie, zdjecia miał, ale po takim czasie twierdzi że ich nie znajdzie
  • Główni Moderatorzy
Opublikowano
Sprawdzałeś historię w ASO lub u Dray-a?
Opublikowano

Sprawdzalem, w serwisie twierdza ze zadnej konkretnej historii nie ma, tzn zadnych większych napraw itp. Z odczytu kluczyka w grudniu zeszlego roku lub na początku tego podany przebieg przez sprzedajacego zgadza się.

Załóżmy ze samochod jezdzi w polsce ok 2 lat i przed przywiezieniem z Niemiec miał ok 200 tyś km, gościu cofa licznik o 100tys jedzie do serwisu robi jakiś przeglad i podaje przebieg 100tys. Czy odczyty z klucza beda zawsze od nowosci tego samochodu czy można zrobic jakis walek i cofnąc licznik zeby w serwisie bylo widoczne ze zamiast 200 tys samochod ma ponad 100tys km?

• Główni Moderatorzy
Opublikowano
Weź kompletna historię.