Skocz do zawartości

Wahacz LEMFORDER ??????

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Gdzie mogę kupic wahacz przedni firmy Lemforder w Krakowie taniej niż za 625zł (bo za tyle już można kupic)???? Proszę o odpowiedz!!! BMW 320d e46.........?????
Opublikowano
Gdzie mogę kupic wahacz przedni firmy Lemforder w Krakowie taniej niż za 625zł (bo za tyle już można kupic)???? Proszę o odpowiedz!!! BMW 320d e46.........?????

Mogę mieć taki wahacz za 570 pln. Jak Ci pasuje cena to wyśle.

Opublikowano
mnie interesuje cena do e46 i tylko lemforder w serwisie chca ok.900 a lemforder idzie na pierwszy montaz do BMW tylko jak nie kupie w serwisie to nie bede miial na wahaczu wybite BMW ....625 to cena w sklepie u znajomego po upuście :norty:
Opublikowano
mnie interesuje cena do e46 i tylko lemforder w serwisie chca ok.900 a lemforder idzie na pierwszy montaz do BMW tylko jak nie kupie w serwisie to nie bede miial na wahaczu wybite BMW ....625 to cena w sklepie u znajomego po upuście :norty:

O takim wachaczu dokładnie rozmawiamy.Nie podałeś tylko który lewy czy prawy??

U mnie też już jest cena po upuście.

Opublikowano

mam taki wahacz LEMFORDERA, moge wyslac. 520 zl + plus przesylka.

Wystawiam pargaon lub faktrue.

Prowadzę sklep z częściami do samochodów.

[email protected]

www.czescidobmw.pl

Opublikowano

Kraków

STYŁA SERVIS

ul.Żmujdzka

Zjeżdzając z ALEJ w Żmujdzką 70 m po lewej stronie

mają sklep i warszat godni polecenia ja u nich naprawiam i jestem zadowolony!!!!

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
też się dołączam , mam autko jak w opisie i nie wiem jakiej firmy mam kupić klocki hamulcowe oraz jak co to wahacze , wogóle coś mi stuka w układzie kierowniczym / luzy jakieś / więc w poniedziałek autko na warsztat ale gdzie i jakiej firmy kupić ?? sam nie wiem - zależy mi bo za 3 tyg wyjazd Kraków - Sozopol / bułgaria / więc aukto musi być na tip-top
Opublikowano
jesli wahacze tyo tylko lemfordera!!! a stuki w zawieszeniu to łącznik stabilizatora prawy lub lewy -proponuję kupic najtansze polskie bo te laczniki wymienia sie bardzo czesto na naszych drogach wiec szkoda inwestowac w drozsze np. w styczniu założyłem 2 nowe FEBI a w maju 2 nowe polskiego producenta i juz mam na tych polskich tanszych tyle samo km przejechane a zadnych stuków nie słychac polskie to koszt ok.22 zł za jeden.A FEBI chyba 68zł.sztuka
Opublikowano
no nie wiem czy to łączniki stabilizatora jak to stuka nie przy kole tylko głebiej jak się rusza kierowniką , na wybojach też coś słychać-to jest głębiej to stukanie tak jak by tam gdzie przekładnia się kończy od spodu pod autem - urwałem z ceny auta na to zawieszenie 3000zł więc myślę że się zmieszczę w tej kwocie jak co
Opublikowano
łączniki stabilizatora przenoszą takie drgania że ci się może wydawac ze to co innego ale ja mysle ze na 99% to są właśnie one!!! :wink:
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano
10 000 na wachaczach lemfordera i nic nie słychac. A więc moim zdaniem godne polecenia!!!!Wczesniej kupilem włoski zamiennik zrobilem 4 tyś i wymiana!!! cena 2 razy mnioejsza za włoskie ale jak widac w opisie lepiej się opłacają "lemki" bo do tego wszystkiego dochodzi koszt wymiany ok. w krakowie 120 zł. ze zbieżnością!!! Pozdrawiam.